Jesteście w błędzie. Gier, które znalazły nowych właścicieli jest więcej. Nie wiem na jakiej podstawie zrobiliście takie wyliczenia, ale moim zdaniem są błędne. Nie jestem fanatykiem steamspy i ich prognozy między 100 a 200 tysięcy gier.
Ja stawiam, że minimum będzie na poziomie 29,5-30 tysięcy gier. Ale podkreślam, że to takie moje minimum. A maximum nie piszę, bo do momentu pierwszej prezentacji sprzedaży publicznie tego nie robię. Jutro będziemy mieli mnożnik i wtedy już na bieżąco będzie można obserwować sprzedać i określić czas wyjście na zyski netto.
Wiesz, wystarczy, że załapią się na Xbox Game Pass, o czym była wcześniej mowa, to zyski netto przyjdą bardzo szybko. A ta gra idealnie nadaje się na Game Pass. Dawno temu BCS za swój symulator gotowania dostał za pierwszym razem 600.000 $. Ale teraz za takie gry dostaje się od 1-1,5 mln $. Więc wystarczy sobie policzyć ile może wpłynąć do spółki.
"Ja" jutro się dowiemy, który z nas był bliżej. Jak mniemam ty jesteś człowiekiem z branży gier. Ja nie. Ja zajmuję się od 32 lat tylko giełdą. Do jutr w takim razie, pozdrawiam
Chłopcze musisz się bardziej postarać, aby we mnie uderzyć. Być może dobra gra słów, ale nie w twoim wykonaniu. Więc postaraj się, poczytaj albo poproś kogoś starszego z konkretnym IQ (nie myl z Audi Q1)
Zarząd Starward Industries S.A. informuje, że w dniu dzisiejszym powziął informację od wydawcy gry "The Invincible", 11 bit studios S.A., że skumulowane przychody brutto _przed prowizjami platform dystrybucyjnych_ ze sprzedaży kopii cyfrowych gry "The Invincible" na wszystkich platformach dystrybucji cyfrowej _bez uwzględnienia sprzedaży kopii gry dystrybuowanych w formie "pudełkowej"_, liczone w okresie od 6 listopada 2023 r. do 13 listopada 2023 r. włącznie _pierwszy pełny tydzień sprzedaży_, wyniosły ok. 3,2 mln PLN.
Przywoluje zatem do tablicy. I kto mial racje? Do 13 listopada sprzedali okolo 26k kopii w sumie (na wszystkich platformach). Powtarzam, Steam to jakies 15-18k kopii.
Teraz mam sobie odpuscic? Napisz madralo kto mial racje. Nie nie napisales „lacznie 29-30”. Napisales, ze minimum 29-30k. No kto mial racje doswiadczony wrozbito :)
Chyba już jednak nie dobiera , wczorajszy post Livera na Plazie:
"Co do Starward pierwsze zakupy po 18,1-18,4 w piątek oraz kolejne we wtorek od 17,5 do 17,7. Średnia 18,1 zł. Oddane wczoraj z zyskiem na poziomie 1,77% już po prowizji. Żaden zysk, ale warto pilnować pieniędzy."