Witam akcje Farm spadły przez rok o 58.5 % podczas gdy WIG przez ten czas urusl 29%.
Z akcjami nic nie robiłem więc chyba nic nie place, ale kolega mi mówi że i tak place podatek od zdaunowacenia bo gdybym włożył 100 tys w WIG to miałbym 129 tys , a akcjonariusz Farm ma 41.5 tysiąca czyli ponad TRZY RAZY MNIEJ.
Na jakim formularzu się wypełnia ten nasz podatek od zdaunowacenia?
najbardziej boli , że wydawało mi się jestem bardzo mądry, a jak zaglądam na mój żałosny rachunek , to do mojego baraniego łba dociera że jestem zwykłym przyglupem! A niech to. Po co mi ta giełda była. Lepiej już wezmę się za sprzątanie psich kup
Lepszego czasu na wyjście z tych akcji z godnością i mała strata nie znajdziesz. Musisz tylko nie zapomnieć że trzeba to zrealizować najlepiej jeszcze w listopadzie z luzem czasowym przed konferencją.
Rano ryczcie że 'musi odbic'.
W południe, że 'dolek już za nami'.
Popołudniu, że 'zmiana wajchy'.
A w nocy działa sierota która wraca z pracy w biedry i bełkocze o 200mln przychodu z Cherno 2.
No r0baczki w tym roku wam się jak na razie upiekło i niewiele straciliście. Ale bez obaw. Jeszcze się doczekacie. Na razie macie luxus i wycenę w k0smosie. Przyjdzie na was pora zuchy.