Bez względu na wszystko po tak długim spadku musi być odbicie.
Kto kupi w tej cenie będzie mega zarobiony.
A już spadło 11zł licząc od 39zł.
Ja biorę tak jak pisałem wcześniej a jak kto chce sprzedać najlepszą spółkę to proszę - droga otwarta.
Sądzę że dzisiaj zacznie się odbicie.
Teraz ci co wczoraj oddali będą chcieli odkupić, bo każdy choć trochę interesuje się AST wie, że to bardzo dobra spółka i obecna cena jest nieadekwatna do wartości. Nie mówiąc już o dywidendzie. Gdyby było inaczej to takich cynicznych spekulantów jak xx tytaj by nie było.
2. Patrzac po emocjach w twoich wpisach, krotkich, odnoszacych sie coraz czesciej do statusu - sam wychodzis na osobe niepewna, czujaca zagrozenie - zapewne ze nieduda ci sie wyrwac innym tyle ile bys chcial
3. Nic nie wiesz po ile kupowalismy i czy usredniamy w dol czy w gore
A mi ciebie nie żal cyniczny chłopcze. Nie wracaj tu bo przecież nie ma po co...prawda. Twój cynizm sięga wyżyn, więc można być pewnym, że będziesz wracał tylko pod innym nikiem.
Już wczoraj było widać że jest większe zainteresowanie kupnem i zamknęło się na +.
Mam wrażenie że dzisiaj będzie kontynuacja zakupów w tak promocyjnej cenie.
Ta cena ( promocja) nie będzie trwać wiecznie.
A wykres mi mówi że to koniec spadków.
Neutralny wydźwięk końcówki 2023 roku może przekształcić się we wzrosty notowań surowców i towarów w 2024 roku. Sytuacja nie będzie jednak jednoznacznie pozytywna, a gorsze perspektywy dla cen surowców energetycznych będą prawdopodobnie kontrastować z lepszymi perspektywami dla cen metali szlachetnych czy towarów rolnych.
Sądzę że w poniedziałek będzie kontynuacja wzrostów.
Piątkowa sesja pokazała przełamanie trendu spadkowego i tak jak pisałem wcześniej po tak długich spadkach czas na odbicie.
W kwestii biznesu firmy nic nie zaszło złego nic się nie zmieniło w ostatnim roku a cena spadła czysto spekulacyjnie.
I czas już na odreagowanie spadków.
Do XX- merytorycznie to już pisałem dużo i inni też.
Co byś chciał ?
Że zwiększli przychody że mają mega zyski , że zwiększyli produkcję cukru , że płacą dywidendy itp.
Mogę długo wyliczać.
A ta cena jest przejściowa i niebawem znów ruszy na 39zł .
Popatrz na wykres on wiele ci powie.
Kupuj błaznie a i ty będziesz zarobiony i nie będziesz truł tu jadu.
Do XX- merytorycznie to już pisałem dużo i inni też. Co byś chciał ? Że zwiększli przychody że mają mega zyski , że zwiększyli produkcję cukru , że płacą dywidendy itp. Mogę długo wyliczać. A ta cena jest przejściowa i niebawem znów ruszy na 39zł . Popatrz na wykres on wiele ci powie. Kupuj błaznie a i ty będziesz zarobiony i nie będziesz truł tu jadu.
Xx, to my ci dalismy kilka dni żebyś ochlanął. Ale widać nadal się nie pozbieraleś. Moze jednak skonsultuj się ze z psychologiem bo naprawde robisz z siebie pośmiewisko.