Tyle co nic a przed nami: Poly Gangs, Election Town (a niebawem wybory w USA, czujecie klimat?), być może jakiś wpływy z Drug Dealer Manager, Lazarus AD 2222, The Order of The Snake Scale i potencjalny hit The Last Martian. Pewnie dowiemy się i o nowych gierkach. Póki co sprzedajemy i zarabiamy na WeThe Revolution , WeThe Refuges, Mech Mechanic, Tribe, gierkach Sons od Welder i FM Simple. Pozdrawiam
Te gry to takie śmieci, że szkoda gadać xddd. Amatorka jakich mało. Jak ktoś chce pod to grać to współczuję. Tylko Tribe miał szansę na sukces, bo trzymał jakość i może coś zarobi, ale te pozostałe gry… szkoda komentować.
O nic kaman, tu gra się toczyła o Tribe, nawet ci z SBS pisali, że PSH nie potrafi. I coś w tym jest. Lazarus? Gry od tych twórców każda po ok. 10 recenzji, głównie od Polaków, czyli podstawione. Lazarus kokosów nie zbije. Polygangs? Wygląda jak ku.pa. Nie ma się co czarować, ogarnięty student by zrobił coś na lepszym poziomie, to wygląda jak amatorka. Last Martian? Lektorem chyba sam prezes z tym drewnianym angielskim. Nie porywa, jakość graficzna kiepska. Wybacz, czego oczekujesz? Mam naganiać, bo co? Bo tak? Te gry to dla mnie odrzuty. Porównaj do Ghostrunner 2 czy Invincible - jakość w porównaniu do nadchodzących gier od PSH to kosmos. A sprzedaż słaba. Skoro takie gry to porażki, to jak takie Polygangs wyglądające jak odrzut ma zarobić? Liczyłem na Tribe i tylko na Tribe. Ale Tribe nie dowiózł sprzedaży.
Greg jeszcze miesiąc temu podniecałeś się że czekają nas nowe premiery mimo że wiedziałeś jak wyglądają te gry a teraz już zmieniasz narrację. Jesteś o.s.z.u.s.t.e.m
Nie kłam, pisałem, że czeka nas premiera Lazarusa i jeszcze jakiejś gierki (nie pamiętam jakiej) i że to tylko przystawki do Tribe, bo małe gierki, ale chociąz podbiją odrobinę zysk i będzie można pod nie grać. Gdyby Tribe dowiózł to tak by było, ale nie dowiózł, więc jest to nieaktualne, nigdzie nie pisałem, że Lazarus to będzie hit. Co więcej przesunęli premierę tej drugiej gierki, a premierę Lazarusa na końcówkę grudnia. Polygangs zawsze pisałem, że to jakaś amatorka.
Autor: ~greg [89.25.153.*] 2023-10-15 15:56 Opublikowano przy kursie: 3,69 zł , zmiana od tamtej pory: -46,61% Kolejny znany youtuber zachwycony!
autor: ~greg [89.25.153.*] 2023-10-19 15:50 Opublikowano przy kursie: 2,77 zł , zmiana od tamtej pory: -27,08% chyba się wysypał albo prawie :)) Good news!