Witam!
Przebywam w Niemczech (Berlin), poszukuję kogoś z pomysłem, co opłaca się sprowadzać do Polski bądź Niemiec i handlować tym. Mówię biegle po niemiecku, co 2 miesiące jestem w Polsce.
Macie pomysły, piszcie.
pozdrawiam'
Dnia 2009-02-07 o godz. 15:08 ~kozak napisał(a):
> Witam!
Przebywam w Niemczech (Berlin), poszukuję kogoś z
> pomysłem, co opłaca się sprowadzać do Polski bądź Niemiec i
> handlować tym. Mówię biegle po niemiecku, co 2 miesiące
> jestem w Polsce.
Macie pomysły, piszcie.
> pozdrawiam'
Witam zacząłem produkcję z myslą o rynkach niemieckojęzycznych. To będzie sprzedawane! Proszę odp. na maila: acero1@op.pl
podam szczegóły i foto.
mozesz wysylac do odbiorcy polskiego oleje silnikowe poprzez moja osobe, ja to sprzedaje a Ty od siebie to wysylasz, polacy lubia kupowac pewne oleje silnikowe o lepszych parametrach niz polskie, to samo jest z chemia, typu proszki itd. ja moge to sprzedawac , Ty bedziesz wysylal , zyskami sie podzielimy 50/50
Prowadzę niedużą stolarnie na terenie Płocka, zajmuje się produkcją łóżek parterowych z mdf. Łóżka z szufladami, materacami, stelażem pod materac. Cena wyjściowa ode mnie to 125-130 euro/szt przy większej ilości możliwość negocjacji ceny. Takie łóżka są sprzedawane na e-bay za kwotę conajmniej 180 euro więc warto to sprzedawać w dużych ilościach. Moja wydajność przy tego typu łóżkach to 1000szt/miesiąc, możliwość zwiększenia wydajności gdy będzie taka potrzeba. Pozdrawiam i czekam na informację
Witam! bylabym zainteresowana jednym tematem, ale wole kontakt tel... to jest moj email nataliastepa90@interia.pl prosze o emaila, jesli wszystko jest nadal aktualne!
Pozdrawiam :)
Cześć Kozak Minęło już 4 lata od twojego poszukiwania partnera i towaru do handlu z Niemcami. Temat mnie interesuje fajnym towarem jest granit i wyroby z niego jak i sprzedaż malin i inne. Jeśli twoje zapytanie jest dalej aktualne to skontaktuj się na adres szykownyk@wp.pl pozdrawiam
Dnia 2009-02-07 o godz. 15:08 ~kozak napisał(a):
> Witam!
Przebywam w Niemczech (Berlin), poszukuję kogoś z
> pomysłem, co opłaca się sprowadzać do Polski bądź Niemiec i
> handlować tym. Mówię biegle po niemiecku, co 2 miesiące
> jestem w Polsce.
Macie pomysły, piszcie.
> pozdrawiam'
Cześć Kozak Minęło już 4 lata od twojego poszukiwania partnera i towaru do handlu z Niemcami. Temat mnie interesuje fajnym towarem jest granit i wyroby z niego jak i sprzedaż malin i inne. Jeśli twoje zapytanie jest dalej aktualne to skontaktuj się na adres szykownyk@wp.pl pozdrawiam