• Handel z Niemcami. Autor: ~kozak [85.178.87.*]
    Witam!
    Przebywam w Niemczech (Berlin), poszukuję kogoś z pomysłem, co opłaca się sprowadzać do Polski bądź Niemiec i handlować tym. Mówię biegle po niemiecku, co 2 miesiące jestem w Polsce.
    Macie pomysły, piszcie.
    pozdrawiam'
  • handel z niemcami Autor: ~ITALIA-LINE [87.206.124.*]
    witam napisz na biuro@italia-line.com
    może mam coś co zainteresuje niemców
  • Re: Handel z Niemcami. Autor: ~Adam [83.27.87.*]
    Dnia 2009-02-07 o godz. 15:08 ~kozak napisał(a):
    > Witam!
    Przebywam w Niemczech (Berlin), poszukuję kogoś z
    > pomysłem, co opłaca się sprowadzać do Polski bądź Niemiec i
    > handlować tym. Mówię biegle po niemiecku, co 2 miesiące
    > jestem w Polsce.
    Macie pomysły, piszcie.
    > pozdrawiam'

Witam zacząłem produkcję z myslą o rynkach niemieckojęzycznych. To będzie sprzedawane! Proszę odp. na maila: acero1@op.pl
    podam szczegóły i foto.
  • Re: Handel z Niemcami. Autor: ~artur_chudy@o2.pl [83.13.245.*]
    mam zamiar otworzyć firme i też szukam pomysłu na dobry biznes z niemcami
  • Re: Handel z Niemcami. Autor: ~tegal12 [83.10.175.*]
    Mam dobry pomysł!
    Napisz:biuro@tegal.com.pl
  • Re: Handel z Niemcami. Autor: ~Ostatni Sprawiedliwy [188.147.2.*]
    Jeśli masz nie byle jakie zdolności handlowe, to możesz zostać wyłącznym dystrybutorem na Niemcy, Szwajcarię i Austrię moich produktów.
  • Re: Handel z Niemcami. Autor: ~jarek [87.205.116.*]
    mozesz wysylac do odbiorcy polskiego oleje silnikowe poprzez moja osobe, ja to sprzedaje a Ty od siebie to wysylasz, polacy lubia kupowac pewne oleje silnikowe o lepszych parametrach niz polskie, to samo jest z chemia, typu proszki itd. ja moge to sprzedawac , Ty bedziesz wysylal , zyskami sie podzielimy 50/50
  • Re: Handel z Niemcami. Autor: ~GoTrade [89.79.186.*]
    prosiłbym o jakiś namiar do Pana w sprawie sprzedaży oleju. Mój mail to gotrade-export@gmx.de
  • Re: Handel z Niemcami. Autor: ~monika [83.7.44.*]
    chcę współpracować z Niemcami.
    Poszę o kontakt monikamus@interia.pl
  • Re: Handel z Niemcami. Autor: ~Mebdrew [178.182.89.*]
    Prowadzę niedużą stolarnie na terenie Płocka, zajmuje się produkcją łóżek parterowych z mdf. Łóżka z szufladami, materacami, stelażem pod materac. Cena wyjściowa ode mnie to 125-130 euro/szt przy większej ilości możliwość negocjacji ceny. Takie łóżka są sprzedawane na e-bay za kwotę conajmniej 180 euro więc warto to sprzedawać w dużych ilościach. Moja wydajność przy tego typu łóżkach to 1000szt/miesiąc, możliwość zwiększenia wydajności gdy będzie taka potrzeba. Pozdrawiam i czekam na informację
  • Re: Handel z Niemcami. Autor: ~Nat [178.182.119.*]
    Witam! bylabym zainteresowana jednym tematem, ale wole kontakt tel... to jest moj email nataliastepa90@interia.pl prosze o emaila, jesli wszystko jest nadal aktualne!
    Pozdrawiam :)
  • Re: Handel z Niemcami. Autor: ~Krzysiek [77.113.31.*]
    Cześć Kozak Minęło już 4 lata od twojego poszukiwania partnera i towaru do handlu z Niemcami. Temat mnie interesuje fajnym towarem jest granit i wyroby z niego jak i sprzedaż malin i inne. Jeśli twoje zapytanie jest dalej aktualne to skontaktuj się na adres szykownyk@wp.pl pozdrawiam
  • Re: Handel z Niemcami. Autor: ~Krzysiek [77.113.31.*]
    Dnia 2009-02-07 o godz. 15:08 ~kozak napisał(a):
    > Witam!
    Przebywam w Niemczech (Berlin), poszukuję kogoś z
    > pomysłem, co opłaca się sprowadzać do Polski bądź Niemiec i
    > handlować tym. Mówię biegle po niemiecku, co 2 miesiące
    > jestem w Polsce.
    Macie pomysły, piszcie.
    > pozdrawiam'

Cześć Kozak Minęło już 4 lata od twojego poszukiwania partnera i towaru do handlu z Niemcami. Temat mnie interesuje fajnym towarem jest granit i wyroby z niego jak i sprzedaż malin i inne. Jeśli twoje zapytanie jest dalej aktualne to skontaktuj się na adres szykownyk@wp.pl pozdrawiam