za chwilę uprzywilejowani akcjonariusze ,którzy otrzymali uprawnienia do zapisania się w ostatniej emisji będą mogli kupować akcje w podobnych cenach na rynku ....
tak jak pisałem wcześniej, co najmniej do marca 2024 czeka nas trudny czas
dla mnie bez znaczenia czy kosztuje 139 czy 200..... oczywiście lepiej bym się czuł gdyby kurs był przy max rocznym. Natomiast uważam ,że cierpliwość na Xteku zaprowadzi mnie (nie wiem kiedy) do 4 z przodu
Myślę tak samo jak Ty ale przyznam się że (mając na uwadze potencjalne kiszenie kursu do marca) upuściłem kilka akcji i włożyłem w inny podmioty gospodarczy… może uda się odkupić taniej a jak nie to odkupię drożej
myślę ,że kurs ich nie interesuje, to wtórna choć pożądana zmienna przedsięwzięcia. Robią to co kochają i jeszcze im za to płacą. Też bym tak chciał. Czuje w swoich starych kościach dołek na poziomie 120 pln. Przykro na to patrzeć gdy rynek idzie w przeciwnym kierunku.
A tak na poważnie to obroty wciąż nie są imponujące… w sumie odkąd weszli do mWIG to obroty spadły… dawno nie było info nawet od drukarkach… ale zgadzam się z Acro że 133 to takie wsparcie na sterydach. Więc na razie jestem spokojny. Sprzedałem mało i tymczasowo.
Dzisiejsza sesja pokazuje, że przy aktualnym poziomie prawie nikt nie chce handlować, animator zaprogramował kompa, zrobił sobie kawunię i zajął się innymi tematami
Jak myślicie czy w najbliższym czasie nie powinna się pojawić informacja o złożeniu zamówienia na głowicę drukujące. Pan Prezes w wywiadach podkreślał że pierwsze wdrożenie może nastąpić w drugiej połowie 2024roku ale takie wdrożenie powinno poprzedzić złożenie zamówienia. Skoro na jedną głowicę zamawiający czekali około pół roku to na kilka głowic również trochę czasu będzie potrzebne
Glowica zostala zamontowana w prototypie maszyny produkcyjnej i jedzie do klienta koncowego (samsung)jeszcze na testy. Jezeli oni tez zaakceptuja dopiero wtedy. 2024Q2