• Moje przewidywania. Autor: ~No1 [185.172.85.*]
    Szybka jazda pod 30 potem korekta i czekamy na wyniki za 4 kwartał. I wtedy może być nawet 100. Cash Flow jest tutaj dobry. Takie akcje mają zawsze wzięcie.

Oczywiście jest to tylko moje zdanie. Nikogo nie namawiam na kupno lub sprzedaż papieru
  • Re: Moje przewidywania. Autor: ~No1 [185.172.85.*]
    Jutro może będzie korekta ale wcale nie musi.
    Powinna być ale gwarancji nie ma. Dlatego ja sobie już siedzę na papierku i będę obserwował
  • Re: Moje przewidywania. Autor: ~Szermierz [31.60.53.*]
    Jutro dużo będzie zależeć od wyników 4massa (branżowo) jak będą dobre wyniki to poniosą również HRP, jak gorsze to może być korekta z opcją czekania na wyniki hrp
    Na Harperze jest duże niedoszacowanie. Pozatym nie udało się spółki ściągnąć. To pokazuje że akcje mają swoją wartość i frajerów jest coraz mniej aby oddać za parę złotych. Trudno mi się odnieść do spółki 4mass to jest NC. Być może korelacja jakaś jest. Tak czy siak 4 Mass urósł od dołka po resplicie chyba więcej. Pozatym c/wk jest znacznie wyższa. Moim zdaniem porównać się tych 2 spółek nie da chociaż korelacja branż może mieć znaczenie
  • Re: Moje przewidywania. Autor: ~Szermierz [31.60.53.*]
    Nie ma co porównywać do 4massa ale uważam że jutro (o ile wyniki będą przed sesja) 4mass wpłynie na krótko na Hrp. Co nie zmienia sytuacji fundamentalnej spolki i ogólnego niedoszacowania wartości per akcja
    Jest to oczywiście bardzo optymistyczny wariant ale nie jest niemożliwy. Nie takie rzeczy tu już się działy
  • Re: Moje przewidywania. Autor: ~123456 [188.121.18.*]
    kluczowa roznica ze przy podobnych wynikach 4mass (teraz podali 5 mln za kwartal i spada) ma kapitalizacje 160 mln a tu 60 mln

• Re: Moje przewidywania. Autor: ~pepco [31.6.159.*]
    Dnia 2023-11-14 o godz. 09:46 ~123456 napisał(a):
    > kluczowa roznica ze przy podobnych wynikach 4mass (teraz podali 5 mln za kwartal i spada) ma kapitalizacje 160 mln a tu 60 mln
    >

tak jak czułem kurs w okolicy 10 zł był jednak mocno przegrzany ale moja sprzedaż po 7,5 zł była mocno niedoszacowana i naiwna, mocno to przeżywam bo mały domek na wsi o którym na STAROŚĆ marzę mi wyparował
  • Re: Moje przewidywania. Autor: ~bujda [185.22.9.*]
    Domek chyba z dykty.
  • Re: Moje przewidywania. Autor: ~Endriu43 [93.159.185.*]
    Skoro różnica 2 zł na akcję spowodowało spadek wartości inwestycji o wartość tego wymarzonego domku, to jeśli sprzedałeś po 7,5 zł, tzn, że nadal stać Cię na ten domek, więc nie płacz...
  • Re: Moje przewidywania. Autor: ~123456 [188.121.18.*]
    pepco to bajkopisarz a jezeli nie, to dobrze go pokaralo

bo tylko ostatnia lajza pisze i nagania na 30 a w tym samym czasie sprzedaje po 7
    Harper zrobił więcej niż powinien, teraz Mabion będzie grany no tani jak pieprz.
  • Re: Moje przewidywania. Autor: ~anton [188.146.118.*]
    Co ty piszesz za głupoty nic nie zrobił .Harper było 15 zł czy 27 zł pomysil
    Dnia 2023-11-15 o godz. 14:26 ~anton napisał(a):
    > Co ty piszesz za głupoty nic nie zrobił .Harper było 15 zł czy 20

podbitka na harper była w czasie covid 19, wtedy spekulacyjnie kurs był wywindowany nawet na 38 zł, wtedy ludzi ubrali na maxa a kurs systematycznie spadał i w tym roku wynosił nawet 4x. Mercator wtedy kosztował nawet 800 zł a obecnie kosztuje 40zł. Harper to spółka mocno zadłużona i teraz spodziewam się dalszych spadków i systematycznej obniżki kursu; dlatego sprzedałem mimo ogromnej straty ten walor.
  • Re: Moje przewidywania. Autor: ~Leo [93.159.184.*]
    W styczniu covid może byc znów grany
  • Re: Moje przewidywania. Autor: ~Max [95.108.11.*]
    Zapominacie o tym, że nie było covidu, a Harper kosztował 40 zł. Kiedy? Sprawdźcie sobie historycznie

Myślę, że cena za harpera 25-30 zł byłaby okej. Nie jest to dużo, ale jestem realista

Jasne, że może kosztować Harper 40 zł i więcej, ale to musiałby coś spektakularnego pokazać, może covid musiałby wrócić
    Ale wiecie co dla mnie jest ważne? Sprzedac produktów na Rynek Azjatycki
    Widać, że poprawiają się i to bardzo w tych wolumenach sprzedaży
[x]
HARPER 0,00% 5,56 2025-11-10 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.