"Dodatkowo warto podkreślić stan naszego backlogu na koniec III kwartału w wysokości 4,7 mln zł. Te podpisane i realizowane kontrakty zamierzamy w istotnej mierze skonwertować na przychody, które zostaną zaksięgowane w IV kwartale 2023 roku –dodaje Jędrzej Kowalewski."
"Narastająco po trzech kwartałach przychody ogółem wyniosły 4,9 mln zł, Za 80% przychodów odpowiadały projekty dla przemysłu, a za 20% działalność kosmiczna. EBITDA w omawianym okresie wyniosła -0,41 mln zł w stosunku do 0,21 mln zł w ubiegłym roku. Spółka zanotowała stratę netto na poziomie -0,96 mln zł w porównaniu do zysku 0,11 mln zł w poprzednim roku." Obecnie spółka nadal jest przewartościowana / wycena jest zawyżona!
Cygan kiedy zaczniesz kupowanie? Czy nie zaczniesz i bedziesz tu siedział i bredził... Przypominam , ze dwa tygodnie temu bredziles o cenie 60-100 Znany jestes z tego , ze czesto zmieniasz zdanie...... Ale , ze to spadnie pisałem Ci wtedy, ze dlugo bedziesz czekal zeby wyjsc z tego po 50.... widocznie oprzytomiałes i wywaliles po 40 z mala stratą.... Brawo! Ale poco robisz smrod , zeby taniej odkupic..... KARMA wroci do Ciebie... Ja akurat dzis pakiet pierwszy wziołem, Nie mowie ze to dołek , moze byc nizej a wtedy wpadnie 2 i 3 pakiecik....