Zbieraja sie do srania a nie ataku.
Niepelnosprawni mysla ze jak zmienia niki z Ramzes,Wolf,Mario na Heniek i inne pomioty to cos zmieni?
Dalej tylko te same głupoty na podbitce zbieraja,atak itp a Leser1 wkracza na spadkach.
I tak sobie bujaja +/-6%
Dzis 28 jutro 26 tylko kto na tych wolumenach zarabia oprocz BM hahahha
Omg jak ixi pali zielone to jakie ty dopalacze bierzesz chłopię ze 3x30% widzisz. Podziel sie doswiadczeniem bo od czasu do czasu tez bym tak chcial odlecieć .
Dnia 2023-11-15 o godz. 09:08 ~Ihaaaaa napisał(a): > Niedługo przeprosisz za pisanie głupot
ale kolega wyżej ma rację. Po co piszesz post, że DZIŚ palimy w górę i tego typu inne bzdety? Co one mają na celu poza powodowanie irytacji inwestorów i śmiechu obserwujących?
Jak widzisz z Twojego DZIŚ jest tyle co nic. Zastanów się nad tym zanim wymyślisz kolejny nic nie wnoszący post.
Dnia 2023-11-16 o godz. 00:18 sandman76 napisał(a): > Dnia 2023-11-15 o godz. 11:55 ~Ihaaaaa napisał(a): > > Post jest stary, nie wcinaj sie > > 2 dni to stary? > hehehe > > a co sie wydarzyło 13 listopada, że paliłeś gumę? hmmm?
NIESTETY, ta spółka na obecną chwilę to porażka, zaklinanie rzeczywistości nie ma sensu - myślę że wszyscy z piracikiem na czele niebawem zaczniecie to rozumieć, że tu nie ma fundamentów przychodów ani zysków, w każdym bądź razie odczujecie to w swojej kieszeni.
To ty mnie gnoju przepraszaj za to ze piszes o rakiecie od 45zl
Nieudaczniku wredny .
Bedziesz tu nagonie bzdury pisał .
Żeby ci nigdy nie stanął. Całą emeryture wpakowałem w te akcję bo tak pieknie mialo być .
Rakieta,rakieta i -45%
Bedziesz sie w piekle skarżył