Kolejny serwis analizujący sprzedaż i popularność gier klasyfikuje The Invincible na 9 miejscu w klasyfikacji minionego tygodnia.
Pomyślcie sami, czy jest tak źle jak Wam na siłę wciskali w ostatnich dniach.
widzę że jednak są , taki byłeś pewny dobicia do 1% na zakupach w dół , a teraz chcesz kupować do góry ? i to szukanie głupich statystyk w necie , strategia naganiacza livermoregpw bierze górę
Ja nie będę kupował w górę aż do przekroczenia 30zł. Mam dalej nadzieję na spadki :) . To zaznaczam uczciwie i kropka. Ja się swoich zasad trzymam i ich nie ukrywam.
Jeśli spadnie raz jeszcze do 18 zl, wówczas dokupię brakujące akcje do 0,5% udziału w spółce. Jeśli pójdzie w górę, to zostawie te 5500 akcji, które już kupiłem :) . Dokupować zacznę regularnie po 50 akcji tygodniowo, gdy moja pozycja dobije do +50% zysku .
Dla mnie najlepsze są spadki do 8 złotych :) . Swojego się trzymam. Uważam, że jak tylko sztucznie napędzona panika minie, oraz gdy tylko skupimy wszystkie akcje od Klinowskiego (łącznie około 200 tys), to kurs się ustabilizuje w okolicy 40 zł z oczywistymi ruchami +/- 15% w zaleznosci od koniunktury.
Dla mnie najlepsze są spadki do 8 złotych :) . Swojego się trzymam. Uważam, że jak tylko sztucznie napędzona panika minie, oraz gdy tylko skupimy wszystkie akcje od Klinowskiego (łącznie około 200 tys), to kurs się ustabilizuje DOTĄD SIĘ ZGODZĘ dalej już nie