Raport już za 2 dni .... Jakie prognozujecie przychody / zyski ?
Dla przypomnienia: Kwartał / Przychód w mln zł / Zysk netto w mln zł
Q3 2022 / 11,8 mln zł / 1,83 mln zł Q4 2022 / 9,5 mln zł / 1,64 mln zł Q1 2023 / 10,0 mln zł / 1,25 mln zł Q2 2023 / 7,65 mln zł / 1,65 mln zł Q3 2023 / ..... mln zł / ..... mln zł
A to nie jest ważna dynamika od kilku lat ? Ha bądźmy poważni proszę Cię. Ważny jest każdy kwartał bo pozwala ocenić cash flow bez premier i strukturę przychód względem poprzednich premier i ubiegłorocznych wyników. Dla mnie jest ważny każdy kwartał w takiej spółce i dziwna zmiana retoryki u Ciebie nastąpiła? Celowanie u najnowszego w 5 mln zysku jest absurdalne. Straty raczej nie będzie choć po odpisie nic mnie nie zdziwi. Wg mnie 7 mln przychód i około 1 mln zysku. I to optymistyczny wariant dla mnie. Neutralny - 500 k a pesymistyczny to strata choć wg mnie raczej jej nie będzie skoro teraz w tym kwartale robią odpis :) przekonamy się jutro. Pozdrawiam
Ale jak to ha? A Chiny? A 10 platform? To już nieistotne i nie będzie z tego milionów? Czy też znowu bezmyślnie naganiałeś, a jak przychodzi czas weryfikacji to chowasz się za raportem z następnego okresu? xD Ziobro zaskoczenia.