Ponieważ Góru i ja (MedTech) mamy dość trolli naganiaczy na spadki podszywających się pod nas i kolegów z discorda, po długich konsultacjach podjęliśmy decyzję, że wyciszamy tu swoją aktywność. Chcąc być uczciwymi wobec innych niż naganiacze forumowiczów, informujemy, że akcje mamy, dokupujemy, w spółkę wierzymy. Dla zainteresowanych tym co się tu może zdarzyć i na co liczymy: spójrzcie na kurs Inno-Gene w 2020 r. I trolle też to wiedzą i dlatego straszą.
Masz rację nie mam sprzedałem na podbitce że stratą jak większość tu ma i miałem nosa że to dalej nie pójdzie. Jeśli ma być jak z ING to gratuluję inwestycji kłamstwa, szwindel i sprawa KNF prokuratura. Ja skończyłem z tą firmą jak koledzy góra i mtech.
Twoja sprawa na co wydajesz swoje pieniądze, inna sprawa że robisz to bezmyślnie. Widać nasi dwaj samozwańczy bogowie analfabeta guru przez "ó" i medtech opuszczają pokład i szukają chętnych na akcje.
To co byś polecił kupić jaką spółkę żeby dała zarobić 100% może faktycznie bezmyślnie innwestuje chyba będe sprzedawał w poniedziałek tak jak góru i med tech