A ja pamiętam jak przy 15 trwały spory czy 30 jak psu buda się należy.pamietqm jak cdp miałby minimum po 1000 zł itd.czady covida i bezpośrednio po to szalony okres w którym działy się wydarzenia bez większego sensu
Sprawa na gwp jest prosta i z reguły dość prosto się zarabia duże pieniądze pod jednym może paroma warunkami Teraz to co się dzieje na walorze nie ma sensu spekulować ile wzrośnie bądz spadnie myśle a baaa jestem pewny ze wyniki które pokaże obronią 4 zlo CZY to pomoże na duże wzrosty no nie i napewno nie będzię żadnego rajdu na wyższe poziomy. Więc po co tu siedzimy a no to też jest dość proste . Spółka zajmuje się grami a jak wiemy czasami jakaś gra potrafi zaskoczyć Wiec patrząc na rynek tylko for nie dokonał takiego sukcesu ale za to ma za sobą bardzo duże doświadczenie wiec prawdopodobieństwo sukcesu jest dużo większe niż w innych spółkach do tego wizja nowej gry AAA potęguje prawdopodobienstwo
Dnia 2023-11-11 o godz. 17:14 ~Fergie napisał(a): > Tylko jakiej gry konkretnie
Jeżeli akcjonariusze dowiedzą się jaką gre for będzie tworzył w systemie AAA i przyjmą ją pozytywnie to 200 procent walor urośnie w tydzien i nawet gonzalez wie ze tak to się dzieje na gwp. Jezeli uznaja ze nic ona nie da to kurs dalej będzie szorował jak teraz szoruje po dnie
To są normalne zachowania na gwp szukamy zdeptaną spółke i analizujemy czy ma potencjał jezeli ma to investujemy jezeli nie to szukamy dalej nie kupuje sie spółki jak juz jest w szczycie tam się ją sprzedaje Jestem tego przykladem duzo tu zarobiłem i zarabiam co pozwoliło na otwarcie potęznej firmy która daje fundamenty tak działam od wielu lat i uwazam ze to bardzo proste zarabiania tylko trzeba trochę pomyślec czy for jest potencjałem ależ oczywiście że jest