• Żal mi was... Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    ...patrzę na kurs Ats i co widzę ??? Bawią się wami drobni inwestorzy.
    Gdybyście nie wystawiali się przed podpuszczane większe pakiety, wówczas musieli by kupować po tej cenie którą wy chcecie otrzymać za akcję. Ale w takim razie no cóż.
    Zastanówcie się, kto kupuje tanio... mówią na was leszcze...Czy całe życie nimi chcecie być ?!?!?!
    Ja widzę w was przyszłość !!! i w tej spółce...gdybym tak nie myślał to bym dziś nie był na tym forum.
    Dawno temu zaczynałem z małą kasą zaledwie kilkadziesiąt tysięcy...większość przegrałem.
    Ale w moim inwestorskim życiu znalazł się ktoś...kto wskazał mi drogę na GPW.
    teraz podążam właśnie nią i dzięki niemu mam to co mam. Nie tylko kasę ale kilka nieruchomości i to w tych najdroższych częściach Polski.
    Ale wiecie co zyskałem najcenniejszego ??? CHARAKTER nastawiony na sukces.
    Ja dostałem możliwość od kogoś i ja daję ją wam.
    Już niedługo wyjaśni się wiele i też to dlaczego pan P kupuje.
    Pozdrawiam :-)
  • Re: Żal mi was... Autor: ~Do Wizjonera.. [83.4.57.*]
    Przeglądając ilość postów naganiających na spadki i ilość postów naganiających na wzrost.... to zaczynam... to mozna wysnuc wniosek ze zalezy ludziom na tej spolce.......bo ktos kto nagania na spadki duza iloscia postow....ma jeden cel...aby kupic taniej.....ktos kto nagania na wzrosty przewaznie jego logika lezy aby pozbyc sie walorow..dzisiaj nikt nikomu nic nie daje za darmo...nawet dobrych rad......chociaz analizujac twoje posty...widze...ze masz jakas wiare w ta spolke.....ale zobacz co sie dzieje podczas sesji....nagla podbitka z rana a potem cisza...tak bylo wczoraj i dzisiaj jest podobnie.......a za pare sesji jak bedzie kto wie......jest to spolka typowo spekulacyjna i pisanie ze to jest perelka itp,,,,to jedna wielka sciema.......komus zalezy aby sterowac ludem.....drobni mali spekulanci ida za tlumem..jak rosnie to kupuja...dobra metoda...ale w druga strone sie nie sprawdza....spolka jak widac jakis wilekich prespektyw do wzorstu nie ma...w/k ponizej 0..szok....jest to po prostu ubieranie naiwnych :( taka prawda...a ci naiwni nie sa na tyle mocni aby ruszyc znowu do przodu.........popyt jest ale nie w ta strone co trzeba...
  • Re: Żal mi was... Autor: ~bzyk [83.25.74.*]
    Sztuczna ta podaz czy prawdziwa...
  • Re: Żal mi was... Autor: marcin_sk [88.156.186.*]
    Sztuczna jak nic... przerzucaja papier bez sensu... dziwię się, że nie szkoda im prowizji...
  • Piszesz o wielkich wzrostach Autor: ~smart [83.14.204.*]
    Ile docelowo przebije Atlantis? 1,7? 2złote? 3 złote czy może 5?
  • Re: Piszesz o wielkich wzrostach Autor: ~ccc [83.4.57.*]
    Ja ze wzgledu na ta spolke wlaczylem opcje aby miec podglad na 5 ofert.....i widze....ze ci z poziomu 1,5 jakby byli bardzo zdesperowani to by taniej jeszcze opcheneli te akcje a tak trzymaja... na 1,5........ ogolnie na s jest kilka ofert ale nizej ich nikt za bardzo nie chce realizowac......ja mysle ze ci z K za pare dni wymiekna....i puszcza lejce dla tej spolki....
  • Re: Żal mi was... Autor: ~bolek [80.54.27.*]
    witam. jestem w tym miejscu gdzie ty byłeś. też kilkadziesiąt i też wtopa. zapakowałem sie w ATSa za resztę i niech się dzieje wola boska..........pozdrawiam
  • Re: Żal mi was... Autor: ~zorro [80.72.34.*]
    w dogrywce będzie drożej brać
  • Re: Żal mi was... Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    jak widzicie w większości przez cały dzień podaż jest sztuczna. Kwestia polega na tym aby jak wy to nazywacie " leszcze " puścili przed tą podażą lub sprzedali w panice.
    W odpowiednim czasie ona znika...jak już zauważyliście
  • Re: Żal mi was... Autor: ~frucki [78.154.95.*]
    Czas po małej korekcie z 1,6 na 1,41 rozpocząć marsz na północ
  • Re: Żal mi was... Autor: ~certon [83.8.62.*]
    Też mi sie wydaje, ze pojdzie do gory...nie wiem po co tego tylko tyle napakowalem 17500 sztuk srednia po 1,47.....90% zakladam ze pojedziemy wyzej......ale 10% niepewnosci zawsze jest.....
[x]
ATLANTIS 0,00% 1,41 2026-05-15 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.