Myślę, że twoje zdanie absolutnie się nie liczy. Nie odpowiedziałeś na pytanie co robisz na tym forum. Czy jesteś "nolifem" czy manipulantem? Bo albo usilnie naganiasz na spadki, albo cieszysz się, że ktoś może się stresować soadkami. Bo raczej nie martwisz się o ni inych pieniądze:). Tak czy siak, jesteś nikim. Takie zwykłe ludzkie ziobro.
Dnia 2023-11-10 o godz. 14:28 maskopatol napisał(a): > Myślę, że twoje zdanie absolutnie się nie liczy. Nie odpowiedziałeś na pytanie co robisz na tym forum. Czy jesteś "nolifem" czy manipulantem? Bo albo usilnie naganiasz na spadki, albo cieszysz się, że ktoś może się stresować soadkami. Bo raczej nie martwisz się o ni inych pieniądze:). Tak czy siak, jesteś nikim. Takie zwykłe ludzkie ziobro.
Spółka zarobi z 6 zł na akcję w tym roku, przy C/Z=3 dałoby to 18 zł, przy C/Z=5 to 30 zł. Strasz realniejszymi kwotami bo chyba nie ma tutaj już dużo nieświadomych akcjonariuszy. Do ogromnych spadków musiałoby się zdarzyć coś na świecie znów...
Dnia 2023-11-10 o godz. 15:44 ~zen_on napisał(a): > Spółka zarobi z 6 zł na akcję w tym roku, przy C/Z=3 dałoby to 18 zł, przy C/Z=5 to 30 zł. Strasz realniejszymi kwotami bo chyba nie ma tutaj już dużo nieświadomych akcjonariuszy. Do ogromnych spadków musiałoby się zdarzyć coś na świecie znów...
I co ? Umiecie tylko obrażać ,a merytoryki dalej brak :) I co z tym Genomtec ID, co z transakcją, co z wynikami badań? :) ino kolejne emisje było widać jak do tej pory ? bo to onco to jak dla mnie to se mogą.......