• najgorsze za nami Autor: ~inwestor [89.64.44.*]
    sprzedaż paneli poniżej cen zakupu, wstrzymanie popytu w IIIQ. Mimo wszystko zwiększyli przychody i ponieśli niewielką stratę.
    Na duży plus zarząd, który potrafi odnaleźć się w każdej sytuacji. Będzie dobrze już niebawem. A że paru osobom braknie cierpliwości? Damy radę!
  • Re: najgorsze za nami Autor: ~Marcingoty [5.173.225.*]
    Też uważam że teraz powinno być coraz lepiej. Przychód i tak zdołali wykręcić dość dobry
  • Re: najgorsze za nami Autor: ~Marcel [54.240.197.*]
    Zadnej umowy w obecnym roku, zadnej konkretnej informacji. Brak perspektyw na wzrosty. Czy zarzad cos planuje? Czy beda jakies nowe informacje? Czy lecimy ponizej 10zl i zostaje nam nostalgia?
  • Re: najgorsze za nami Autor: ~Rumun [178.43.255.*]
    ta giełda to jest smietnik, ja rozumiem że spółka ma chwilowe problemy z drogimi zapasami i dołkiem koniunktóry ale tak zeszmacic papier z perspektywicznej branży gdzie idzie KPO , nowy rząd stawia na OZE , przychody spółki 50 baniek, a giełda wycenia papier jak osiedlową kwiaciarnie, gdzie się podział optyminm w narodzie, pamiętam jak w covidzie pchali columbusa do 100 bo przecież będzie dobrze może drogo ale będzie przecież dobrze, eh
  • Re: najgorsze za nami Autor: ~Jony [185.234.91.*]
    Specjalne dołują i zbierają akcję grupa naganiaczy działa spółka jest zdrowa .
  • Re: najgorsze za nami Autor: zenekzakcentu [88.156.140.*]
    Ulica spanikowała i wywołała lawinę, spółka ma mocne fundamenty i silny kręgosłup, zwiększają przychody, przyjdą dotacje i całe OZE ruszy z kopyta, odbicie będzie rzędu 200-300% kurs wróci niebawem na właściwe tory, peroniarzom i panikarzom pozostanie kwik z peronu. A wymiana niecierpliwego akcjonariatu się też należała silne ręce przejęły to co oddały słabe, taka gra. Ja dobieram i już dzisiaj widać jaki jest potencjał wzrostowy jak wróci volumen to się samo odbuduje
  • Re: najgorsze za nami Autor: ~ASD [5.173.145.*]
    Dnia 2023-11-15 o godz. 12:35 ~Rumun napisał(a):
    > pamiętam jak w covidzie pchali columbusa do 100 bo przecież będzie dobrze może drogo ale będzie przecież dobrze, eh

I tu jest pies pogrzebany. Inwestorzy liczyli na szybkie zyski i wyprztykali się z kasy.

Inwestorzy przejęli akcje od panikarzy za 40% wartości, kurs powoli wróci na właściwe tory a na forum bankiera wyleje się kwik peroniarzy i słabych niemogących zdzierżyć swojego błędu.
  • Re: najgorsze za nami Autor: ~Rumun [178.43.255.*]
    ładnie to poszło przez 2 dni, żałuje że dobrałem tylko 750 akcji za 12
    To jeszcze nie jest koniec promocji ale trzeba przyznać że najlepszy zakupowo moment i dołek już za nami, na dzień dzisiejszy zaksięgowany całkiem niezły zysk w ciągu tych kilku dni, ja potrzymam dłużej ten walor, jest potencjał dla całego OZE na przyszły rok, branża będzie kwitła.
[x]
BEEIN -2,36% 6,20 2026-05-25 16:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.