Nie jestem dawcą kapitału jak 97% tutaj..:) ale ogólnie jestem ciekaw czy jakiś jełop się znajdzie z samego rana co będzie chciał tutaj spróbować swoich sił na tym bankrucie..:) Jeżeli tak to proszę bardzo wpisujcie się Jestem ciekaw kto to.. chciałbym was osobiście zobaczyć..:) tych dawców Q chyba będzie niemowlaka..:)
Kolarz, zdecyduj się pod jakim nickiem występujesz na tej estradzie, żal mi ciebie . Jesteś poprostu naganiaczem na spadki i zostałeś na peronie IP nie oszukasz.
Jak na forum piszą takie gów.n.a i naganiają , to zawsze trzeba papierki ładować do wora ,,, po 55 gr nie wywalali to teraz spuścili parę kilo niżej i pozbierali od wystraszonych leszczy ... !!
Baca Ile jesteś w piz dę 15% minus 20%. Pewnie brałeś na otwarciu na plus 8%, to jesteś -30%, ale spokojnie w poniedziałek dopie.rdolą jeszcze drugie -20%..:) w końcu ktoś musi odebrać papier od prezesa czy od słupa jego.. A jak już poodbieracie to wróci stary asm Group po dwa trzy koła dziennych obrotów.
Gruby tutaj zapolował na kolarzy i wywala ich w powietrze z kasy bo nikt normalny w tą spółkę nie wejdzie za inwestuje. bo tu jest tylko drukowanie akcji do tego straty w raportach dziadostwo nie spółka..