• Sami widzicie jaka nagonka była z komunikatami! Autor: ~Obserwator [78.30.101.*]
    Tak działa tu spółdzielnia nie dajcie się wciągnąć
    Przy normalnej spółce przy tego typu informacjach kurs spółek leci o kilkadziesiąt procent przynajmniej w górę ! Tu coś nie gra i to widać gołym okiem!!!
  • Re: Sami widzicie jaka nagonka była z komunikatami! Autor: pawelpablo [31.178.221.*]
    Prezes posypał po ostatnim raporcie na tych poziomach mniej więcej i każdy z tego co możesz tu wyczytać ma to mu za złe i ciągle wypomina, więc patrząc na to sypanie ostatnio za jakieś 70k każdy pewnie myśli, że znowu może to zrobić. W przyszłym tygodniu raport.
    Spółdzielnia powiadasz? Ja tu bardziej widzę jakieś 1k+ drobnych akcjonariuszy, którzy wiszą (patrząc ile osób brało akcje z PP) i są wkurzeni na prezesa, który ani nie dokupuje ani nie daje lockup. <- tak w skrócie patrząc na opinie tutaj i na innych kanałach.
  • Re: Sami widzicie jaka nagonka była z komunikatami! Autor: ~creepy [89.64.12.*]
    Prezio osobiście wbijał haki pod zebra akcjonariuszom, jest to modelowy przykład jak takim działaniem zażyna się popyt na lata - w szkołach ekonomicznych na zajęciach powinni to przerabiać właśnie na tej spółce. Minie kilka lat, drobnica zapomni to cos się ruszy - zakładając że będą miliony na wynikach sprzedaży. I tutaj tez muszą portfolio gier rozbudować bo jeszcze ze 2 takie promocje i rynek docelowy Ameryki Północnej będzie nakarmiony darmowymi grami.
  • Re: Sami widzicie jaka nagonka była z komunikatami! Autor: ~Rob [31.61.183.*]
    Narobiło się tutaj obserwatorów oraz altruistów z dobrymi radami...
    To sobie obserwujmy, co nam szkodzi, pewnie spolka na tych promocjach sprzedała po jednej sztuce z tytułu i nic na tym nie zarobi. Tak tylko produkują espi. My tutaj nie potrafimy liczyć, trzeba więc zagrać na emocjach.
  • Re: Sami widzicie jaka nagonka była z komunikatami! Autor: pawelpablo [31.178.221.*]
    Wiesz emocje emocjami ale zysk w raporcie ostatnim wykazali. Ta promka może i nakarmiła darmowkami ale zobacz że dwie gry ciągle wiszą w top sellers. Może brakuje konkretnych danych w tych ostatnich espi ale raczej z dużym prawdopodobieństwem jednak ta promka dała boost do przychodu, tym bardziej, że wspomniane też jest, że inne gry z portfolio szły. Creepy tu się zgodzę muszą rozbudować portfolio, póki co to wiemy o bullets and brains, the high moon I odyssey tactics, no i jeszcze jednej paragrafowej grze. Ciekawy jestem jak tam dodatki lub rozwinięcie alders blood, Lovecraft tales no i co z finansowaniem tej gierki gdzie mają udziały razem z varsav. Pomijając kasę w najbliższym raporcie chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej o grach i rozbudowie portfolio.
    A jeszcze jedno, liczyłem że creepy tales 3 wydadzą ale niestety wzięło to jakieś ruskie studio czy tam wydawca jest na switchu. (Kupiłem ostatnio switcha i raz na jakiś czas sprawdzę jak w ich półce cenowej gry się pojawiają pod względem popularności - przy ostatnich promocjach i obniżkach jakoś szczególnie długo nie musiałem sklepu przewijać, nie mówię tu o grach z łańcucha Halloween.
[x]
MUNAR 0,00% 0,44 2025-10-17 16:35:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.