Animator rynku, który ma konkretne działania do wykonania... A rynek po sznurku realizuje założony scenariusz, ale to już temat na inny wątek. Powoli szpitale zamykają zobaczymy co przyniesie przyszłość. Niezmiennie pozdrawiam cierpliwych.
Od kiedy ty jesteś na giełdzie? Jaka manipulacja kursem? Ty byś zapewne chciał żeby rosło po 10 % dziennie. A jak tak nie jest to winisz właścicieli i węszysz spekulację. Ogarnij się pseudo inwestorze. To nie jest tak jak ty sobie wymyślisz ze dobry raport i już wycena w kosmosie. Powolutku do przodu a jak Ci się spieszy to lepiej sprzedaj akcje jeśli posiadasz i graj w inną grę.
Ja pamiętam czasy, gdy po takim raporcie było min. 60 % do góry. Ostatnio Patentus pokazał jak giełda reaguje na takie wyniki. Jak dla mnie może być po kilka procent codziennie plus korekty. Wprawdzie pytanie nie było do.mnie, ale jestem na giełdzie z przerwami od 2004 r i jak pisałam wiele już widziałam....gant żurawie elektrim....
Dnia 2023-11-16 o godz. 09:27 ~Inwestor napisał(a): > Kolego, nic nie stoi na przeszkodzie żebyś sobie dokupił akcji GLC. Akurat dziś jest mega promocja, zapraszamy.
ale po co mam kupować cos 5 x droższe ?
p.e.licie glodne kawalki jak was oszukują zamiast sie cieszyć ze macie tak dobrze wycenioną spółkę w porownaniu z branżą
Zbliża się koniec roku, spadek może być częściowo związany z optymalizacją podatkową bądź strachem przed nią. Proszę popatrzeć co się działo w podobnym okresie ubiegłego roku. z tego co pamiętam też były spadki.