Andy widzi wzrosty a ja jestem "ok" ja niestety widzę spadek Procad to specyficzna sółka są bardziej specjalistyczni jakby to powiedziec nie są wrzechstronni tylko koncentrują sie i dzialają w pewnym obrębie,ale to że spada to normalne w dzisiejszych czasach możesz sprzedac i wejśc w jakąs bardziej płynna spólke albo czekac aż podrożeje bo napewno tak będzie to kwestia tylko czasu.
Sprawdzam jeszcze raz na wykresie i co widac , a to ,ze od listopda 2008r , rozpoczety jest srednioterminowy trend wzrostowy .Dzis moze faktycznie troche kurs spadl ,ale srednioterminowo uksztaltaltowal sie trend wzrstowy , rzecz niespotykana , na wiekszosci spolek w srodku bessy . To ,po co ten lament , jesli trend srednioterminowy wzrostowy .To dzisiejsze wachniecie na kursie nie wiele znaczy . Nalezy tylko miec nadzieje ,ze wyniki za 4 kw.2008r nie beda zle , to i trend wzrostowy bedzie utrzymany .
tak też myślę mowiąc o spadku mówiłem o dzisiejszym dniu bo koleś placze...napewno pójdzie w gore ale jak nie ma cierpliwosci czekac to tak jak napisalem sa inne bardziej plynne spółki.
To byla z A.T. , a z A. F. wynika tez bardzo istotna pozytywna wiadomosc dla ''pilnowania '' kursu przed spadkami ,ze rozpoczeli skup akcji wlasnych z gieldy i to ,jak na nich niebagatelna , bo 2 milionowa ilosc akcji , z gornym pulapem cenowym do zakupu na 3,5 zl. Cos chyba gosciu podpuszczasz , glupa rzniesz , ze niby z taka duza kasa wszedles w spolke , a nie masz jej na biezaco rozpracowanej od A do Z i nie znasz sie choc troche na A.T i A. F.
ej no bez przesady chlopie to pójdze w góre już nie dłógo ale nie licz na cuda chyba że będzie jakieś naprawdę dobre info.moim zdaniem jak się podniesie to goń nawet z niewielką stratą czego ci nie życze bo może uda się i będzie na plus co dalej? dziś nie jestem w stanie ci powiedziec bno za miesiąc czy dwa sytuacja może się diametralnie zmienic jedno jest pewne że najwiekszą płynnośc mają spólki z wig 20 tam próbój szczęścia dopuki się nie nauczysz w co inwestowac kup np.pkobp ,lotos, czy pkosa,i czekaj zarobisz napewno.
Nie tykac bankow , a zwlaszcza z kapitalem zagranicznym , ponadto BRE nadal relatywnie drogi .Ja ciebie gosciu nie rozumiem , masz niezla spolke w trendzie wzrostowym , a ty myslisz o jakis szmatach bankowych .
Dobrałem dzisiaj 3500szt i widze że wam nerwy puszczają.
Wezmę od was leszcze jeszcze niżej bo jaj nie macie.
DObra spółka ale jak tylko trochu spadnie to od razu pojawiaja sie chetni na odsprzedaż z niższą ceną.
Rozumiem jeśli ktoś jest w potrzebie i pilnie kasy potrzebuje.
JAk spada to miejcie pretensje do siebie,zobaczycie po 1Q 2009 jakie wyniki bedą przy tak wysokim kursie USD.
Pozdrawiam prawdziwych inwetorów,cioty do koscioła modlić się albo radyjka sluchać o.tadka
Przebukować szybko na NTT SYSTEM TAM POTENCJAŁ DO WZROSTÓW NADCHODZI.NIE MA SKUPU AKCJI W CELU UMORZENIA I OBNIŻENIA KAPITAŁU . CENA NOMINALNA TO 1,50, CENA EMISYJNA 4,50, WK/A 2,23
Darek to nie ty zachwalałeś parę miesięcy NTT i porównywałeś go do procadu - masz odpowiedź teraz co jest i będzie lepsze. Ja moge napisać dla tego nowego że cena 1,7 za tą spółke nie jest złą ceną - arytmetyka kasy przenzczonej na skup ustawia ceną 1,5 za bezpieczną bo nie sądze zeby zaprzestali skupu jezeli dalej kurs by oscylowal okolo 1,5PLM - więc ryzyko masz że stracisz te 0,20 groszy na akcji w terminie 10-miesięcznym - ale to raczej pesymistyczna wersja. Bo nawet jak wyniki bedą jakieś dziwaczne to nikt przecież nie wciągnie tu płowy akcji z obrotu po cenie 1,5 PLN. Zyskać uważam można dużo więcej niż 20 groszy - ogónie podczas bessy powinno się liczyć bezpieczeńśtwo (tu masz ponad 10 mln zywej gotówy i aktywów finansowych w firmie )a szczególnie dla nowicjuszy. Pozdrawiam
Od was zależy czy tanio oddacie akcje ze stratą a sądze ze niewielu toatj jest co kupowali jak spadło poniżej 1pln,wiec jak zachowamy dyscypline to kurs bedzie musiał iść do góry.
Przecież spółka nie ma strat ,kasa jest.
Wszystko wokół rośnie więc czas na Procad też przyjdzie,cierpliwość jest cnotą.
Nie ma co wybijać sie z szeregu 1 przed drugim aby tylko sprzedać.