• czy to już nigdy nie odbije? : ( Autor: mich80 [94.254.143.*]
    Mam już tego dosyć-dno totalne,żałuję że znowu tu się zapakowałem
  • Re: czy to już nigdy nie odbije? : ( Autor: ~xxx [153.19.129.*]
    jezeli sie zapakowales na poziomie nizszym niz 2 zl to nie masz co marudzic
    w dluzszej perspektywie to zysk choc wszystko zalezy od obrotow
    naprawde wystarczy e ktos zacznie skupowac ze 10-20 tys akcji i juz bedzie kurs inny

dzis najwiekszy problem DVC to brak ruchu

• Re: czy to już nigdy nie odbije? : ( Autor: ~mich80 [94.254.177.*]
    No mam poniżej 2 zł ale tutaj nie ma nawet jak wyjść z papieru-ciągłe zwalanie na coraz niższym poziomie.........
    Dobrze że nie kupiłem więcej...........
  • Re: czy to już nigdy nie odbije? : ( Autor: ~nikt wazny [62.21.3.*]
    Przeciez to poznanska solidnosc buhahah odbije za 500 lat, bedzie z tym papierem jak z pcg hehhehe czyli bedzie kosztował pare groszy hmmmmmmmmmmmm chociaz samemu mi ciezko w to uwierzyć obserwuje powiem tak
  • Re: czy to już nigdy nie odbije? : ( Autor: ~xxx [89.79.163.*]
    problem z DVC jest taki ze jak zaczelo to wszystko spadac to nagle wszyscy zaczeli panikowac i widac ile mamy na dzis zlecen sprzedazy

ale niech polowa z tego bedzie wykasowana to spokojnie mozna miec kursa 3-5 zl o ktorym juz dawno mowilem

ale niestety ktos to skupuje malymi porcjami ale skupuje takze ruch jest ale bardzo bardzo malutki nawet bym powiedzial za malutki zeby to roslo cokolwiek w gore

jest juz polaczenei z pda ale samo to nie wzrosnie od kilku dni widac wieksze obroty na NC czyli ludzie juz widza ze poziom 35-40 pkt indeksu NC to juz jest dno totalna i ze warto kupowac spolki ktore wejda na GPW (cos zarzad sie strasznie obija z tym wejsciem a ma przeciez kase z emisji z ktora tak naprawde nie wiedza co zrobic)

powinni podac info o skupie wlasnych akcji kasa na to jest ponad 1 milion zlotych i kazda akcja zakupiona ponizej 3 zl to czysty zysk bo przeciez za tyle byla nowa emisja

za duzy free float zle dziala bo za duzo leszczykow moze sie wyrzucac z tych akcji

a wiec nalezy pomyslec nad jednym

sensowne jest wycofanie zlecen akcji sprzedazy ponizej 3 zl bo po takim kursie oplaca sie obracac
  • Re: czy to już nigdy nie odbije? : ( Autor: ~joanna [195.26.23.*]
    bankrut?
    info z 12/2008 znASZ:
    PC Guard jest niezadowolony z dotychczasowego tempa rozwoju Divicomu. Spółka wciąż generuje straty, które obciążają wyniki grupy. Dlatego akcjonariusze Divicomu (PC Guard kontroluje 35 proc. kapitału) upoważnili zarząd do znalezienia nowego inwestora. - Rynek dystrybucyjny intensywnie się konsoliduje. Dlatego naturalną drogą rozwoju dla firmy pokroju Divicomu jest znalezienie inwestora branżowego - stwierdził Grześkowiak.

Nie chciał ujawnić, czy PC Guard chce pozbyć się posiadanych walorów, czy w grę wchodzi tylko dokapitalizowanie Divicomu. - Każdy ze scenariuszy jest możliwy - powiedział.

Zapowiedział, że PC Guard nie zamierza więcej wspierać finansowo Divicomu. Za dotychczas objęte papiery płacił po nieco ponad 1 zł za każdy. Na giełdzie kosztują 2,02 zł.

• Re: czy to już nigdy nie odbije? : ( Autor: ~ser [83.25.237.*]
    A ile razy już zarobiłeś? była emisja i teraz już koniec wzrostów
  • Re: czy to już nigdy nie odbije? : ( Autor: ~xxx [153.19.129.*]
    A ile razy już zarobiłeś? była emisja i teraz już koniec wzrostów

ale o co ci chodzi?

[x]
GENERGY 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.