• Jak to jest Krzychu zostać samemu na placu boju??? Autor: ~greg [89.25.153.*]
    I gdy przerzucanie z wora do wora nie przynosi rezultatów?

xdddddd

kiś się tu sam hahahaha!!! Jedziesz na poniżej 2 zyle, ale zaraz, zaraz, przecież ty nie masz tu żadnych akcji hahahahahahaha!!!!
  • Re: Jak to jest Krzychu zostać samemu na placu boju??? Autor: ~Krzychu [185.55.64.*]
    NIE MAM BO CZEKAM OD DAWNA NA 2zł
    Autor: ~Krzychu [185.55.64.*] 2023-10-05 16:44
    Opublikowano przy kursie:  4,26 zł , zmiana od tamtej pory: -48,59%
    Wracamy na 2zł ?
    tak to widzę a ty ?

TY ZA TO MASZ PO 5,98 HAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHHAA
    Autor: ~greg [89.25.153.*] 2023-09-27 12:16
    Opublikowano przy kursie:  5,98 zł , zmiana od tamtej pory: -64,05%
    Tak, to ja dobieram po 5,98 - dziękuję!!!
    Dawać do wora!!!

ŁADUJ DO WORA I PODZIĘKUJ JESZCE RAZ HAHAHAHHAHAHAHHA

• Re: Jak to jest Krzychu zostać samemu na placu boju??? Autor: ~greg [89.25.153.*]
    Dziubasku ile razy można pisać, że ja nie kiszę akcji i dawno opchnąłem, łudź się dalej - przedwczoraj pogoniłem resztki, które tu miałem. Zostałeś sam hahahahahahaa przerzucaj z wora do wora ja obserwuję i mam z ciebie ubaw przegrywie xdddd zobaczymy ile poczekasz na zejście z haka obstawiam że jednak masz dużo wyższą średnią niż pierwotnie sądziłem, ale przecież ty nie masz tu akcji dlatego pewnie tak tu warujesz i miotasz się jak komar w tramwaju hahhahahaha!!!! Wkrótce tylko tramwaj ci pozostanie :) papa dziubasku, kiś się tu mocno!
  • Re: Jak to jest Krzychu zostać samemu na placu boju??? Autor: ~Krzychu [185.55.64.*]
    tak tak, i zapomniałeś napisać o sprzedaży i przypomniało ci sie po 2 miesiącach, wsszyscy ci wierzą hahahhahahahahhahah. A ostały ci sie chociaż stringi na głowie hahahhahahhahahahha
[x]
POLYSLASH -4,01% 1,31 2024-03-21 16:46:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.