chociaż umówmy się i bądzmy realistami, 5,98zł ciężko będzie przebić hahahhahahhahahahha
Autor: ~greg [89.25.153.*] 2023-09-27 12:16 Opublikowano przy kursie: 5,98 zł , zmiana od tamtej pory: -64,05% Tak, to ja dobieram po 5,98 - dziękuję!!! Dawać do wora!!!
Idź do lekarza trollu, ja to opchnąłem ze średnią ponad 6,3 i już to pisałem - tylko ty jesteś tu przegrywem i sprzedałeś wczoraj ze stratą 7k hahahahahaha. Jestem ustawiony z worem poniżej 2 pln - zapraszam!
tak tak jasne tylko że zapomniałeś o tym napisać i przypomniało ci sie po 2 miesiącach hahahahahhaahah. Jeszcze niedawno wyśmiewałeś mnie z 2zł a teraz przyznajesz mi rację hahahaha szybko sie uczysz, uśrednij, to ci średnia spadnie do 4,80zł hahahhahahahhaha
poczytaj jego posty, jeszcze 2 dni temu bronił spółki jak lew, nagle zmiana kierunku bo wywalił z ogromną stratą, ostały się tylko stringi na głowie hahahhahahhahahahhahha, a mówiłem, prosiłem, błagałem.....czekać na 2zł ..... to wyśmiewali hahahhahahahhahahahhaha hahahahhahahah