• Informacja dla "ulicy" Autor: ~InżynierMaliniak [190.2.155.*]
    Kilkakrotnie i regularnie od pewnego czasu, po każdych wynikach kwartalnych, kurs akcji pikował w dół ( wystarczy zestawić daty publikacji raportów z AT ). Zbliża się kolejny raport, dlatego "łowców tanich okazji", którzy nie zbadali tego tematu informuję, że idzie przecena a do tego przy zapaści wyników "łatwej kasy bez roboty" tu tym bardziej nie znajdziecie. Wg moich szacunków kurs hubrawca przejdzie ślizgiem przez 0,25 i poleci niżej jeszcze w listopadzie.
  • Re: Informacja dla "ulicy" Autor: ~Kolejnyoszukany [5.173.21.*]
    Cóż, za poświęcenie, zacięcie, upór, zapał, a nawet ofiarności. I to po co, po to żebym mógł kupić taniej. Po prostu super. Jeszcze jak sobie odpiszesz jako Luj, jaminadze, Jano, Janusz itd. to zwiększy przekaz i sprawi wrażenie, że ktoś jest zainteresowany tym, co tam znowu nabazgrałeś. Jak ty musisz nienawidzić ludzi mających swoje pieniądze do dyspozycji. Życzę zdrowia
  • Re: Informacja dla "ulicy" Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2023-11-09 o godz. 08:50 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Wg moich szacunków kurs hubrawca przejdzie ślizgiem przez 0,25 i poleci niżej jeszcze w listopadzie.

https://www.youtube.com/watch?v=fJKRESz8ZhE

I tyle w temacie
  • Re: Informacja dla "ulicy" Autor: ~Ja [89.64.103.*]
    i kolejna wtopa
  • Re: Informacja dla "ulicy" Autor: ~InżynierMaliniak [190.2.155.*]
    Dnia 2024-03-03 o godz. 21:55 ~Ja napisał(a):
    > i kolejna wtopa

Co się odwlecze to nie uciecze :)
  • Re: Informacja dla "ulicy" Autor: ~Daro [77.222.225.*]
    ja myślę że już można kupować
  • Re: Informacja dla "ulicy" Autor: ~-dareczek- [95.49.96.*]
    Ja tesz chyba w to wejdę.
  • Re: Informacja dla "ulicy" Autor: monuz [83.23.205.*]
    kupiłem teraz 300 akcji, czas pokaże czy zarobię na tym miliony
  • Re: Informacja dla "ulicy" Autor: ~Edek [37.47.128.*]
    wow
  • Re: Informacja dla "ulicy" Autor: ~Luj [37.248.161.*]
    Podstawiłeś koszyczek czy z prawej brałeś?
  • Re: Informacja dla "ulicy" Autor: ~ja [95.160.156.*]
    zapaść była w inteligencji Maliniaka hehehehe
  • Re: Informacja dla "ulicy" Autor: ~InżynierMaliniak [216.105.168.*]
    Dnia 2023-11-09 o godz. 08:50 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Kilkakrotnie i regularnie od pewnego czasu, po każdych wynikach kwartalnych, kurs akcji pikował w dół ( wystarczy zestawić daty publikacji raportów z AT ). Zbliża się kolejny raport, dlatego "łowców tanich okazji", którzy nie zbadali tego tematu informuję, że idzie przecena a do tego przy zapaści wyników "łatwej kasy bez roboty" tu tym bardziej nie znajdziecie. Wg moich szacunków kurs hubrawca przejdzie ślizgiem przez 0,25 i poleci niżej jeszcze w listopadzie.

co do listopada: mała omyłka, fakt, ale 0,25 przebił i poleciał niżej jak siekiera wrzucona do wody.
[x]
HUBTECH 0,69% 0,29 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.