Chodzi Ci o tego Cieślaka co sie tak nakrecał spółką Farm51 i ich żenującą grą World War 3,sprawdz jaka cena dziś Farm51 ,a tam Ciersla tez lansował,że tryb kooperacji 8 czy tam 16 graczy,to miliony sprzedanych kopii.Wszystko okazało się marzeniami z mchu i paproci. Powaznie myślicie,że kazda gra w trybie kooperacji,to od razu miliny sprzedanych kopii,miliony sprzedanych gier? BUAHAHAHA
Na Farm Cherno 2 zarobi więcej niż niejedna gra z pl. spółek game dev.
Kwestia czasu jak to ogłoszą.
Dobry moment aby kupować.
Co do WW III to gra jest na prawdę niezła, gdyby nie wieczne problemy z serwerami to wszystko potoczyłoby się zupełnie inaczej. Nie zmienia to faktu że od 10zl podczas Covidu to szczytu na prawie 90zl można było nieźle się obłowić
Taaaaa 90 zł.Uwielbiam takie teksty,że "w czasie covidu można było się obłowić".Chłopie w czasie covidu prawie wszystkie spółki zaliczyła spadek ceny o 30% czy nawet 40%.Gdy to nastąpiło,nagle wszyscy analitycy i fundy zaczeły piać,wręcz wyć,że spółki są mega niedowartościowane i covid się kończy i można dużo zarobić na akcjach.Po tych komunikatach,tysiace,nawet miliony ludzi zaczeło zakładać rachunki maklerskie w USA,Europie,Azji.Ceny akcji prawie kazdej spółki,a zwłaszcza z branzy gamingowej i walczącej z covidem,urosły o setki procent,urosły ponieważ sprowadzono na wszystkie giełdy miliony nowych inwestorów,czesto niedoświadczonych żółtodziobów.
Gaming i spółki typowo walczące z covidem w latach 2020-2021 urosły ponad miare na zasadzie hossy żółtodziobów i bańki spekulacyjnej.Ale przyszło wreszcie otrzeźwienie i weryfikacja i na Farm51 tak samo przyszła weryfikacja i co się okazało? że ta ich gierka to żenada.Dlaczego żenada? bo nikt w nią nie gra i nie jest to wina serwerów,tylko nudnej gry.Powtarzalnej gry,bo takich gier strzelanek,jest setki na Steam. Dlatego nie pisz,że Farm51 urosło na 80 czy 90 zł,bo to było jednorazowe zdarzenie,jednorazowa bańka spekulacyjna leszczy,bez pojecia o giełdziew.W 2022 i w tym roku to są prawdziwe realia giełdowe,tak samo Render będzie działał w tym i przyszłym roku w normalnych realiach giełdowych,a nie podczas bańki spekulacyjnej.
Gra nie jest nudna , tylko od samego początku miała ogromne problemy z serwerami.
To że tobie się nie podoba nie oznacza że wszyscy tak ją odbierają.
Cherno z drugiej storny jest udaną produkcją, która dała spółce niezły zastrzyk gotówki
Nie interesuje mnie co spowodowało wzrost podczas hossy covidowej , napisałem, że można było się obłowić na akcjach i to są fakty
Poczekaj na oficjalne info o Cherno 2 , zobaczysz co się wydarzy na kursie akcji
Można było się obłowić ,ale to byla bańka spekulacyjna,takie rzeczy zdarzają się na giełdach raz na 10-12 lat.Jeśli liczysz,ze kurs jakiejkolwiek spółki urośnie jak na Farm51 w najbliższych 8 latach,to ci gratuluje fantazji i poczucia humoru.
Widać,że tam siedzisz na Farm51 i liczysz na cud.Chłopie to nie jest 2020 czy 2021 rok,ale co ja ci będę mówił,sam zobaczysz.
Wiem , że zobaczę dlatego kupuje, ale co ja ci będę mówił, jak ty wszystko wiedzący inwestor z CDP .
Już wkrótce premiera na Render , wtedy pogadamy
Co do spółek, które miały mie rosnąć, idealnym przykładem jest Blo , w którym siedzę od początku 2017r
Według "ekspertów" mieli już bankrutować kilka razy , a w zeszły piątek mieliśmy ATH
Dziękuję i do usłyszenia po premierze multi na Render
i znowu to samo,ja swoje,a ten swoje.... :) kiedy ci spółki BIO urosły? w latach 2020 i 2021,przeciez teraz one nie rosną,a wrecz ich ceny spadają.Jedynie spółki ze sztuczna inteligencją w USA i na innych giełdach ładnie rośną.
Czy mam Ci 100 razy powtórzyć,że lata 2020 i 21021 to był ewewnement i jeśli na czyms zarobiłes,to ok,ale to się nie powtórzy przez kilka kolejnych lat,czy tak trudno ci to zrozumieć? powaznie liczyć,że wielka hossa na giełda jest co 2 lata?
Człowieku, kupowałem 11 bit po 9 zł w 2014, bloobera po 1,2 (na obwcne po splicie) w 2014, playway po debiucie po 65 zl, przegapiłem creepyjara. Da się. Nie jest latwo, ale da sie. Poza tym, wystarczy zarobic 100-200 % bo 1000 % to okazja dekady. Ktorych bylo kilka w ostatnie 10 lat, wiec tez nie do konca. Jeżeli nie interesuje cie render to po co tu spamujesz? Najwięcej postów piszesz chyba ty na tym forum. Daj żyć.
Ty potrafisz czytac ze zrozumieniem? Bo chyba nie bardzo. Jak np. Kupilem 11 bit w 2014 po 9, a sprzedalem po 350 w 2018, to zarobilem 8 lat temu? A bloober jak jest teraz po 28 to zarobilem 8 lat temu?? Zeby nie bylo to bloo sprzedalem po 13zl - za wczesnie o 2-3 lata. Cos ty sie czepil tego rendera? Po co tu w ogole piszesz, serio pytam?