Ale będzie o zmniejszeniu? Plw miałby sypać w rynek by stracić zaufanie inwestorów? Po co wymyślasz takie banialuki? A prezio w szpitalu? Ty to chyba klon Krzucha jesteś
Sprawdz ile było kasy jak przejmował i gdzie teraz jest poly - w długach, bez gier i bez kasy. Jeszcze prezes plw pisze ze kontakt urwany czy tam ograniczony
Nie wiem gdzie się podział może nigdzie jesteś niewiarygodny pisałeś, że jest w szpitalu a teraz insynuujesz, że PLW puścił jakieś akcje w rynek co by było dla nich strzałem w stopę i ich skompromitowało w świetle inwestorów. Może powinien się tym KNF zainteresować tymi opowieściami o prezesie w szpitalu i schodzeniu PLW poniżej progu. Zaraz napiszesz, że przecież nie miałeś na myśli PSH tylko może gdzieś indziej z progu będzie schodzić haha. Taki jesteś dwulicowy krętacz.
Pisałem bo ktoś tak zasugerował, z resztą może to być prawda, bo racjonalnego wytłumaczenia nie mogę znaleźć... 2 tygodniowy brak aktywności... jeśli to prawda życzę chłopu dużo zdrowia, bo życie jest tylko jedne..