• analiza techniczna FW20Z2320 Autor: polonez_as-dur [31.178.93.*]
    Na wykresie z dnia dzisiejszego widać w jaki sposób doszło do odwrócenia na szczycie.
    Zaznaczyłem strzałkami dwa bardzo ważne miejsca. Czy ktoś z Was może powiedzieć dlaczego są tak ważne?
    Widzimy tu również wachlarz Fibonacciego oraz przyszły kanał cenowy oparty o założenia Andrews Pitchfork.
    Każda fala wzrostowa jak i korekta spełnia perfekcyjnie założenia Elliotta. Po osiagnięciu szczytu na poziomie 2216 rozpoczął się ruch w dół i tu od razu nasuwa się kolejne pytanie, czy jest to ruch korekcyjny, czy może nowy impuls spadkowy, jak myślicie?

wykres wraz z opisem na stronie
    www.chodzikksiezycowy.wordpress.com
    po lewej stronie na górze pod ilustracją.
  • Re: analiza techniczna FW20Z2320 Autor: ~Hahahha [104.28.45.*]
    Jest i on hahahhahahah
  • Re: analiza techniczna FW20Z2320 Autor: ~Hahah [104.28.45.*]
    Gosc tak ostrzyżony przez te brednie, ktore sobie tam rysuje od linijki, ze nawet nie stac go na wlasną domene tylko leci na darmowym wordpresie
  • Re: analiza techniczna FW20Z2320 Autor: mareen_at [185.253.232.*]
    Ja myśle że ci co maja S to dla nich jest widoczny ewidenty spadek do poziomu 1800 a ci co mają L to widza wzrost do 2400
  • Re: analiza techniczna FW20Z2320 Autor: ~Otak [172.226.62.*]
    A w dlugim horyzoncie wszyscy zostana ostrzyżenie majac nadzieje, ze wygraja z przeciwnikiem , ktory dysponuje niebotycznymi pieniadzami, czasem, algorytmami itd itd liczac na efekt skali

Dla 95 % uzytkownikow dlugoterminowe spekulacje koncza sie stratami, choc straty pieniedzy przy straconym czasie, ktorego nigdy nie odzyskaja wydaja sie byc najmniejszym problemem.
  • Re: analiza techniczna FW20Z2320 Autor: wilk_z_banana [5.173.119.*]
    Piękna i zwięzła definicja banana powyżej
  • Re: analiza techniczna FW20Z2320 Autor: polonez_as-dur [31.178.252.*]
    Powiem wam dzisiaj tak i zapamiętajcie te słowa na zawsze.

Glosowali tak jak chcieli, a rynek i tak zrobił to co zapowiedział chodzik księżycowy.

Zapowiadałem spadki i macie spadki, tym co mają akcje i tym co mają pozycje długie pójdzie w pięty i dobrze
    głupich nie sieją sami się rodzą.
    Zaglądajcie na blog, tam macie wszystko podane pod sam nos.
  • Re: analiza techniczna FW20Z2320 Autor: ~KrzyCz [37.225.42.*]
    Hola, hola! Przecież od 8 listopada do wygaśnięcia serii był wzrost o 230 pkt. Na nowej serii nadal nie jesteśmy na tym poziomie. Może jutro 2145. Jak na razie przechwałki na wyrost.
  • Re: analiza techniczna FW20Z2320 Autor: polonez_as-dur [31.178.252.*]
    Po tym co przeczytałem, jestem w szoku.
    Wiem, że niemądre wypowiedzi się często zdarzają, ale żeby aż tak durne, to nie wiedziałem.
    Czy ty wiesz w ogóle co ty napisałeś?
    Rusz tymi swoimi komórkami mózgowymi, bo wymierają.
    Wiecie co, ja nie jestem nawet w stanie tej ocenić tego wpisu. Nie chce mi się wierzyć, że facet co napisał takie słowa
    rzeczywiście gra na kontraktach, może w pińcipolo tak, ale na kontraktach nie.
  • Re: analiza techniczna FW20Z2320 Autor: ~KrzyCz [37.225.42.*]
    Minął ci już szok, analityku? To pokaż w którym miejscu 8 listopada wieszczyłeś spadki. Bo ja przeczytałem twoje wypociny, w których pytałeś, w którą stronę pójdzie (sugerując, że niby to wiesz, a reszta baranów nie wie). Otóż informuję cię, że seria grudniowa osiągnęła max 2365, a ty piszesz, że przewidywałeś spadki. I co, znowu szok?
[x]
FW20 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.