a jeszcze czekamy na wejście monnari do nowej galerii w Opolu na Ozimskiej w przyszłości . Dolar spada , ropa spada czas na poprawę kursu i wiadomo 4 kwartał najlepszy dla handlu
No i ładnie powoli powoli salonów przybywa :) jak przejmą 2 spółki Redana będzie skok diametralny bo dojdzie ponad 108 salonów .........czekamy na kolejne infa i wyniki .Dolar spadnie do 4 zł niebawem ..........w przyszłym roku zejdzie do 3,80 zł ..............
Dnia 2023-11-08 o godz. 16:02 ~asd napisał(a): > a jeszcze czekamy na wejście monnari do nowej galerii w Opolu na Ozimskiej w przyszłości . Dolar spada , ropa spada czas na poprawę kursu i wiadomo 4 kwartał najlepszy dla handlu > > https://www.dlahandlu.pl/nonfood/monnari-i-apart-w-bramie-mazur,133938.html >
No i ładnie powoli powoli salonów przybywa :) jak przejmą 2 spółki Redana będzie skok diametralny bo dojdzie ponad 108 salonów .........czekamy na kolejne infa i wyniki .Dolar spadnie do 4 zł niebawem ..........w przyszłym roku zejdzie do 3,80 zł ..............
Brawo inwestorzy jak tak dalej będzie i nie będzie rzucania na lewo to w końcu będą musieli z prawej brać i tak trzymać nic im nie dajcie poniżej 20 zł
Nic im nie damy .....możecie być pewni że nic im nie damy ....a juz na pewno ja im nic nie dam ....sąsiedzi też mówili ze nic im nie dadzą .... nawet mój brat im nie da.... siostra też im nie da .... nawet mój pies mówił że im nie da .
Dnia 2023-11-08 o godz. 16:02 ~asd napisał(a): > a jeszcze czekamy na wejście monnari do nowej galerii w Opolu na Ozimskiej w przyszłości . Dolar spada , ropa spada czas na poprawę kursu i wiadomo 4 kwartał najlepszy dla handlu > > https://www.dlahandlu.pl/nonfood/monnari-i-apart-w-bramie-mazur,133938.html >
A więc cały czas powstają nowe salony to dobry prognostyk spółka dalej się rozwija .
Czekać panowie na przejęcie Redana wtedy dojdzie ponad 100 salonów od razu a nie jeden czy dwa na miesiąc. Info pojawi się niespodziewanie..... A kurs ruszy bardzo mocno.
Zobaczymy czy żołędź spadnie na glebę z kapturkiem na głowie czy kapturek będzie poza żołędziem. To będzie kluczowe . Jak pójdzie info że kapturek jest na żołędziu to kurs wystrzeli powyżej 20 zł. Co ja tutaj piszę ? To będzie 50 zł.
Dopiero widzę szanse na wzrosty gdy już będzie bardziej chciwa Hossa i inwestorów przybędzie w na rynku i będą szukać okazji wtedy kupiec już nie utrzyma tak nisko kursu, od początku grudnia może się to rozpocząć. I oczywiście potrzebne są do tego wyniki przynajmniej dobre
Zobaczymy ile będą mieli na koniec roku salonów bo tutaj może sie diametralnie zmienić jeszcze .
dolarek spada już prawie 4zł , ropa spada . A napływy na gpw rosną i fundy kupują na gpw , może i nadejdą czasy by trochę tego kapnęło do monnari . A tu taki salonik
Dnia 2023-11-15 o godz. 16:00 ~asd napisał(a): > dolarek spada już prawie 4zł , ropa spada . A napływy na gpw rosną i fundy kupują na gpw , może i nadejdą czasy by trochę tego kapnęło do monnari . A tu taki salonik > > https://mylomza.pl/artykul/kolejne-marki-w-galerii/1495069
I tak ma być dolar idzie na 3.70 - 3.80 zł a to kolejne zyski dla Monnari. Czekamy na wyniki i infa.......
Na GPW mamy wybiórcze wzrosty wig 5 w zasadzie tam gdzie zagranica rządzi. Szeroki rynek jest jeszcze słaby dopiero się rozpędzi mam nadzieję. Monnari nie ma chyba też wyjścia prędzej czy później powinna ruszyć w kierunku 8 zł
Dnia 2023-11-21 o godz. 09:32 ~asd napisał(a): > powoli , mozolnie ale do przodu . Dolar ładnie spada i koszty dla monnari mniejsze , czekam kiedy rynek zobaczy tą spółkę i ją doceni
Wszystko w swoim czasie asd ................dolar mega szybko spada i zjazd na 3,70 zł pewny a już się mówi że dolar może spaść bardzo nisko ............a to by wszystko potwiedzało co pisał Kontraktowy i kurs 50 zł to tylko kwestia czasu .Obecnie czekamy na wyniki i kolejne informacje odnośnie przejęć i kupno nieruchomości ..........Jeszcze tylko chwila i zobaczysz co tutaj będzie się działo na dolar zjedzie niżej i jak rynek zacznie atakować .................
Dokładnie , czekamy na wyniki i oby okazały się rewelacyjne . To przejęcie też ciekawa sprawa oraz nieruchomość we Wrocku . Pożyczka tych 3 baniek to też ładny zysk dla monnarii . Więc dzieje się ciekawie w spółce i czekamy na więcej informacji oraz pisania o monnari jaka to ciekawa niedowartościowana spółka na gpw. A napływy i funduszy i kasy na rynek w Polsce jest coraz więcej i widać to po zainteresowaniu na gpw
Zgadza się spadek dolara jasno wskazuje że nadchodzący czas będzie znacznie lepszy niż był ............a przejęcie teraz Redana i ponad 100 salonów i spadku dolara może okazać się bardzo dobrym ruchem i szybko zyskownym a dodatkowym spadkiem dolara zwiększy znacząco zysk ogólny .No i oczywiście kolejny zakup nieruchomości w Wrocku a więc czekamy na infa kolejne a pojawi się wiele które wiele zmienią w kolejnych kwartałach ..............
Och Janko, jak mi brakowało twojego 'WSZYSTKO W SWOIM CZASIE ' ! Juz mnie uspokoiłeś, już jest mi dobrze. Nie zapominaj o swoich korzeniach, wciąż liczymy na twoje złote prymitywne myśli ...
Powyj sobie wieloniku ghost_men /matii /srati /jaroosraro /knif /viking/cezar /azatem /prezes /anka /f-b /łoowc /itd z z Mopsu Bps na peronie 2 zł bo tylko to ci pozostało haha w końcu za cos ci prezes płaci przeciez ,więc wyj 24 h na dobę hahaha :))
Dnia 2023-11-29 o godz. 13:53 ~asd napisał(a): > i mamy kolejny nowy salon , a dolarek już 3,94 zł > > https://www.propertynews.pl/centra-handlowe/monnari-i-kazar-z-nowymi-sklepami-w-galerii-warminskiej,145882.html
No i super oby coraz więcej salonów rozwój trwa :)