Autor: ~greg [89.25.153.*] 2023-09-27 12:16 Opublikowano przy kursie: 5,98 zł , zmiana od tamtej pory: -63,55% Tak, to ja dobieram po 5,98 - dziękuję!!! Dawać do wora!!!
hahahhahhaha i jeszcze ładnie podziękowałeś ,a jeszcze jak sie mundrował na forum hahahahahha, miszcz , pisałem że takich jak ty to są tysiące na forum , same straty i stringi na głowie hahahahahahah
Właśnie wróciłem ze sklepu, a ty tu warowałeś jak przewidziałem. Niby nie masz akcji, a płaczesz i podbijasz wątki xxddddd
Tak brałem po 5,98 tygodnie temu i sprzedawałem z zyskiem miałem tu średnią 2,65 czy 2,66 ostatnio już nie pamiętam marz dalej :) a dziś ładne kóleczko zrobione na OML gdzie mówiłem spadnie do 1,50, a opchnałem za 1,65, a ty tu się kiś.
Dawno tamte akcje opchnąłem dziubasku, ponoć ty też opchnąłeś myślisz, że tylko ty taki sprytny??? hahahahha
Mówię pochwal się średnią jaką tu masz - moja ostatnia to rejony 2,65-2,66 nie pamietam dokładnie, oczywiście dawno upchnięte, teraz bardzo ładna średnia zrobiona dziękuję a jak twoja???? to ty puściłeś 15k ze stratą przez ostatnią godzinę??? ?xdddd
Kto Ci uwierzy powiedz mi? Wrzuc zrzuty z transakcji bo malo kiedy spotykam kolkowicza ktory " dobiera". Tyle co ty bzdur nagadales ludziom to rece opadaja, super premiera, trolle uwalaja kurs, byly prezes sie wysypie i ogien, przelicznik 400, 80% przychodow do poly itd itd. Serio podziw bo wyglada ze nie jestes platnym naganiaczem tylko po prostu zaklamanym im be cylem bez odwagi zeby przyznac jak bardzo sie mylil