Może ktoś wytłumaczyć skąd wzieły sie tak duże obroty w poniedziałek? Zwykle to 20-200 k złotych a tu nagle w parę godzin ponad bańke.Jestem nowy i interesuje mnie przyczyna tej sytuacji.Mam akcje Drago.
gruby zwiększa pozycje albo pojawił się drugi gracz
duże obroty i sporo akcji na wyższym poziomie wczoraj
dziś sztuczne zaniżanie kursu i wpisy majace skłonić leszczy do pozbycia sie akcji
Każdy tutaj jest dla zarobku ale pisanie takich głupot sobie podaruj, wywołujesz efekt przeciwny do zamierzonego. Spółka się rozwija, jest nisko wyceniana, ma ciekawe tytuły w portfolio ale zejdź za ziemię . Nie rób z tego forum piaskownicy.
Dnia 2023-11-09 o godz. 08:11 ~Drago napisał(a): > Każdy tutaj jest dla zarobku ale pisanie takich głupot sobie podaruj, wywołujesz efekt przeciwny do zamierzonego. Spółka się rozwija, jest nisko wyceniana, ma ciekawe tytuły w portfolio ale zejdź za ziemię . Nie rób z tego forum piaskownicy.
Zapytałeś więc odpowiadam. Jeżeli nie pasuje Ci mój horyzont to Twój problem a nie mój. Dla mnie poziomy 500 700 a nawet 1000 są realne w 2025 roku po wydaniu Wintera, Road Diner, wszystkich DLC, GSS VR, wydawnictw itp
Nie było ESPI o zmianie zaangażowania przez Agio, więc możemy założyć, że w akcjonariacie pojawił się nowy "gruby" (to w kontekście poniedziałkowego "łyknięcia" akcji za 600 tys. zł.
P.S. Termin premiery Winter Survival przypada na okres, kiedy na świecie najwięcej osób zajmuje się graniem (przełom lutego/marca : https://steamdb.info/app/753/charts/). Pytanie tylko o konkurencję ze strony innych dużych gier.