• Duże obroty Autor: ~Tak [83.14.59.*]
    Może ktoś wytłumaczyć skąd wzieły sie tak duże obroty w poniedziałek?
    Zwykle to 20-200 k złotych a tu nagle w parę godzin ponad bańke.Jestem nowy i interesuje mnie przyczyna tej sytuacji.Mam akcje Drago.
  • Re: Duże obroty Autor: ~Kronos [5.133.9.*]
    Wystarczy połączyć kropki.
  • Re: Duże obroty Autor: ~Tak [83.14.59.*]
    I co wyszło ci z tego łączenia bo ciekawy jestem?
  • Re: Duże obroty Autor: ~Ggg [146.70.161.*]
    gruby zwiększa pozycje albo pojawił się drugi gracz
    duże obroty i sporo akcji na wyższym poziomie wczoraj
    dziś sztuczne zaniżanie kursu i wpisy majace skłonić leszczy do pozbycia sie akcji
  • Re: Duże obroty Autor: ~leszcz [213.17.149.*]
    oddam po 2-3 stówki najprędzej
    Ja ustalam horyzont 2025 , mysle ze 500 jako minimum 700 jako optimum
  • Re: Duże obroty Autor: ~Drago [37.47.186.*]
    Każdy tutaj jest dla zarobku ale pisanie takich głupot sobie podaruj, wywołujesz efekt przeciwny do zamierzonego. Spółka się rozwija, jest nisko wyceniana, ma ciekawe tytuły w portfolio ale zejdź za ziemię . Nie rób z tego forum piaskownicy.
    Dnia 2023-11-09 o godz. 08:11 ~Drago napisał(a):
    > Każdy tutaj jest dla zarobku ale pisanie takich głupot sobie podaruj, wywołujesz efekt przeciwny do zamierzonego. Spółka się rozwija, jest nisko wyceniana, ma ciekawe tytuły w portfolio ale zejdź za ziemię . Nie rób z tego forum piaskownicy.

Zapytałeś więc odpowiadam. Jeżeli nie pasuje Ci mój horyzont to Twój problem a nie mój. Dla mnie poziomy 500 700 a nawet 1000 są realne w 2025 roku po wydaniu Wintera, Road Diner, wszystkich DLC, GSS VR, wydawnictw itp
  • Re: Duże obroty Autor: ~rony90 [188.47.115.*]
    Nie było ESPI o zmianie zaangażowania przez Agio, więc możemy założyć, że w akcjonariacie pojawił się nowy "gruby" (to w kontekście poniedziałkowego "łyknięcia" akcji za 600 tys. zł.

P.S. Termin premiery Winter Survival przypada na okres, kiedy na świecie najwięcej osób zajmuje się graniem (przełom lutego/marca : https://steamdb.info/app/753/charts/). Pytanie tylko o konkurencję ze strony innych dużych gier.
  • Re: Duże obroty Autor: ~autor [178.212.51.*]
    Mogło to też być przerzucanie z wora do wora, więc póki co spokojnie z oceną.
  • Re: Duże obroty Autor: ~Hanys [45.128.38.*]
    Nawet jeśli przerzucanie z wora do wora to oznacza że jakiś grubas nadal jest aktywny i zbiera.
  • Re: Duże obroty Autor: ~drago [37.109.161.*]
    nie żartujcie z "dużymi" obrotami. Osiedlowy sklep na dzienne większe ....no i z pewnością warzywniak dzisiaj przed 11 listopada.
[x]
DRAGOENT -2,14% 22,90 2025-09-24 16:27:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.