Dnia 2009-02-05 o godz. 14:20 ~antydebil napisał(a):
> SLAY, NIE WIDZIALEM JESZCZE, ZEBY KTOS TYLE SPEDZAL CZASU
> PRZED KOMPEM NA FORUM BANKIERA,
WEZ SOBIE JAKAS KOBIETE
> ZAPOZNAJ, BO CIEZKA PRZYSZLOSC PRZED TOBA
POZDRAWIAM
a ty to na pewno teraz siedzisz na kobiecie i przepierdolisz cały swój majątek
buahahahaha
http://www.gpw.pl/zrodla/gpw/spws/spws1/wskznapl.html
cena księgowa na minusie
taki moj zawod bym sie udzielal... jak zaden nie przychodzi kupic akcyje to trza sie wypowiedziec... postraszyc... pogadac... ale jak mnie nakryja to... narty malysza!!!
jeszcze się nie nauczyliście łosie za kilka dni znowu po zecie 1 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co prawda pomylilem się bo oddaliście po 1,12zł ale gdyby info wyszlo o dzień póżniej to worek byłby zapakowany tak jak mówilem po zecie!!!a jak dlugo był po 1.60? powiem wam dopóki nie sprzedalem...teraz wystarczą 3-4ry dni i zjazd znowu na zeta 1zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a który łoś nie posłucha to znowu będzie plakał że spadło a obroty...?plaża...więc gońcie jutro dopuki jest czas to na solarium zarobicie jakieś kieszonkowe ha,ha,
i jeszcze jedno daliście zarobic i ja to doceniam dobre leszcze ,za to dobuduję drugą częśc stawu i nie będę za karnety pobierał myślę że to uczciwe z mojej strony ha,haha
dlatego cały czas pisze że dobrze wam radzę ale co do niektorych to nie dociera i mi nie wierzą jak pisze że będzie po zecie to będzie a wy myślicie że bdzie po 2zł a przypomnijcie sobie jak pisalem że jak zejdzie na zeta to i ruch się zrobi taka prawda czy nie???i teraz mówię to samo sprzedawac!!! a worek otwierac nie wcześniej jak na zeta słuchajcie się troche skupicie po zecie a wtedy łośiom sprzedacie po 1,6zł wiec jak podoba się wam mój plan?