• zjazd Autor: ~Jerry [176.221.120.*]
    zjazd w kierunku 0.78 fibo
  • Re: zjazd Autor: ~Jerry [176.221.121.*]
    ale bryndza hehe,na szerokim żniwa a tu ledwo na kromkę z majonezem wam starczy,a pisałem sprzedawać po 1.30 -1.40
  • Re: zjazd Autor: ~Misiu [31.0.33.*]
    zostaw ich :-) oni wiedza lepiej i sa tutaj nie dla ceny tylko dla zasad :-)

Fajnie gielda rosnie a tutaj zjazd

Teraz jeszcze zima. Najgorsze obroty w gastro. Oj bedzie tutaj wesoło :-)
  • Re: zjazd Autor: ~Sfinks [94.254.165.*]
    Oczywiście misiu....
  • Re: zjazd Autor: ~Asd [89.64.44.*]
    Skoro my jesteśmy dla zasad a nie dla ceny to po co wy tutaj jesteście ha ha skoro akcji nie macie, Naganiacz pospolite
  • Re: zjazd Autor: ~Misiu [31.0.33.*]
    dalej konczysz korekte?
    Mój drogi już się skończyła i nastąpiło wybicie, obecnie korekta pierwszego impulsu wzrostowego, które miało miejsce od poziomu 80 groszy i doszło do 1,15. Wyzwanie dla Ciebie oblicz ile to procent wzrostu. Jak widsziz Sfinks daje zarobić na różnych pułapach ale trzeba wiedzieć po co się tutaj jest no chyba, że tylko po to aby wrzucać posty bankrut aby dać ujście swojemu rozgoryczeniu. Naganiaczu
  • Re: zjazd Autor: ~Jerry [176.221.121.*]
    z trójkąta romb mu się zrobił buhaha
    widzę aktywujecie się bo przed nami najbardziej dynamiczna fala wzrostowa czyli 3w3 lepiej wskakujcie bo potem znów miesiącami będziecie narzekać a jak trochę zarobicie po zebraniu 5 groszy od postu naganiającego na spadki to może przestaniecie być tacy zrzędliwi i zmieni wam się trochę światopogląd . Wiadomo wtedy nici z premii od mocodawcy.
  • Re: zjazd Autor: ~Sfinks [5.173.16.*]
    Niech czekają na spadki.
    Będziesz objaśniał ASD potem.
  • Re: zjazd Autor: ~Misiu [31.0.38.*]
    mam tylko pytanie czy ta rakieta najbardziej dynamiczna fala wzrostowa nastapi wtedy gdy:
    1. spolka w dniu 29.11 opublikuje raport za 3 kwartał w ktorym wykaze strate?
    2. Czy moze wtedy gdy opublikuje raport sprzedazy za listopad gdzie wzrost rok do roku bedzie ponizej inflacji (w okolicy 5%)
    3. A moze wtedy kiedy oglosi ze opowiesci o otwieraniu restauracji w Egipcie to byl tylko głupi zart z inwestorow?
    4. Albo moze wtedy kiedy na poczatku przyszlego roku spolka przestanie publikować raporty sprzedazy miesiecznej poniewaz od przyszlego roku dynamika bedzie ujemna?
    5. A moze jednak wtedy kiedy potwierdzi sie ze opowiesci o otwieraniu nowych restauracji (przypomne mialo byc 10 nowych do konca tego roku) nie mialy nic wspolnego z rzeczywistoscia?

…a zapomnialem moze jednak wtedy kiedy dania gotowe w koncu na fakture zaczna do biedronki sprzedawac a nie pod ladą…
  • Re: zjazd Autor: ~Sfinks [5.173.16.*]
    Misiu misiu....
  • Niereformowalni amatorzy Horeca Autor: ~Sfinks [79.186.114.*]
    Trzymają się jak "pijany płota" wypalonego konceptu. Nigdzie na świecie nie funkcjonuje sieć oparta na podobnej formule co ten dziwoląg Sfinksa. Oczywiście wpływ na tą chorą hybrydę ma "polskie prawo gospodarcze" To ostatnie przekłada się na całą dziwaczną strategie i ład korporacyjny. Drugi gwóźdz do trumny tej spółki to wspomniana technologia kuchni. Kuriozum, które gdyby Magda G. zobaczyła z bliska - zawał serca gotowy. Barbarzyństwo gastronomiczne. Tak można to opisać.
  • Re: Niereformowalni amatorzy Horeca Autor: ~Asd [89.64.44.*]
    Widzę, jednak że ty się trzymasz forum spółki wypalonego konceptu ha ha
  • Re: Niereformowalni amatorzy Horeca Autor: ~Sfinks [5.173.16.*]
    Misiu to strateg i wytrawny anal.
  • Re: Niereformowalni amatorzy Horeca Autor: ~momotaro [81.190.133.*]
    Papa zegnamy papier moze kiedys wrocimy:)
  • Re: Niereformowalni amatorzy Horeca Autor: ~Misiu [31.0.38.*]
    tak jak asd pisal dzisiaj wlasnie mamy do czynienia z 3 falą ktora bedzie najbardziej dynamiczna :-)

Asd ile tam jeszcze tego miejsca w trojkacie? :-)

Pieknie wsystkich wywiezli
    przeczytaj jeszcze raz to co napisałem ale tym razem ze zrozumieniem bo zaraz zacznę podejrzewać , że chodzi do gimnazjum a rodzice nie wyłączyli CI internetu.
    to co 80gr pęka niedługo? :-) bedzie fajne kino wtedy. Tak jak pisałem wielokrotnie ja juz mam popcorn zakupiony.

Do wszystkich umoczonych. Wiem co czujecie. Mnie kilka lat temu tez tak wywiezli na tym walorze. Teraz robia dokladnie to samo!
    jestem umoczony od 40 groszy a ty misiu od ilu bo chyba ten pocorn lepiej jeść , oglądając film który chce się zobaczyć a nie marnować czas na coś co jest ci oboętne no chyba, że nie jest naganiaczu
    P.S. ja sobie dokupiłem dzisiaj :)
    od kiedy tu zagladam to ty dokupujesz. Kupowales po 1.30, kupowales po 1, kupujesz po 80gr i caly czas masz po 40gr.

No magik normalnie :-)
  • Re: Niereformowalni amatorzy Horeca Autor: ~miernyalewierny [88.156.211.*]
    Ja jeszcze czekam, czekam na te mityczne 80 groni, wtedy chętnie dokupię.
  • Re: Niereformowalni amatorzy Horeca Autor: ~Misiu [31.0.81.*]
    pisałem w tym wątku o scenariuszu na najbliższe miesiace. Punkt numer 1 juz za nami. Czekajcie na kolejne.
[x]
SFINKS -2,20% 0,36 2025-12-23 09:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.