• Hossa , Greg gdzie znikł wasz optymizm co do spółki ? Autor: ~Krzychu [185.55.64.*]
    Broniliście spółki jak lwy, braliście po 3zł i wyżej bo to promocja i wyzywaliście mnie od trolla jak pisałem że tu sypanie to sie dopiero zacznie i będzie 2zł, co się nagle stało że taka zmiana sentymentu, może któryś w końcu przyzna mi rację ( bo że tonik nie przyzna to wiem, podobno dalej uśrednia od 4zł )
  • Re: Hossa , Greg gdzie znikł wasz optymizm co do spółki ? Autor: ~Krzychu [185.55.64.*]
    utor: ~greg [89.25.153.*] 2023-10-18 09:01
    Opublikowano przy kursie:  2,92 zł , zmiana od tamtej pory: -22,60%

ładna wtopa Greg hahhahahahha
  • Re: Hossa , Greg gdzie znikł wasz optymizm co do spółki ? Autor: ~greg [89.25.153.*]
    Nie kłam misiu bo zawisłeś i widzisz, że leci i chcesz się teraz wycofać naganiając innych na papier ja tu brałem akcje dużo niżej i się pozbyłem po swojej średniej. Prezes ponoć w szpitalu, nie płacą kontrahentom, gra się kiepsko już sprzedaje, nie wiadomo jakie mają zaległości, musza oddawać połowę przychodów z gry innym spółkom, nadchodzące premiery bardzo nieciekawe, nie ma pod co grać, można robić kółka co najwyżej. Liczyłem i owszem, że to odbije, ale po tym jak wczoraj wyszło, że jeszcze za tłumaczenia nie zapłacili to pokazuje jak tam jest kiepsko i nie wiadomo jaki ciągną za sobą ogon i komu jeszcze mogą jakąś kasę wisieć i jak dużą. A tłumaczenia teraz sa bardzo drogie. Robi się tu straszny syf desperackie wywoływanie mnie do tablicy nic ci nie da i jak tu ktoś znów sypnie 3500 papiera to zaraz będziesz się witał z 1 z przodu. Zresztą sam wielokrotnie pisałeś, że czekasz na 2 zyle więc o co ci chodzi? xddddddd Przecież sam to pisałeś xddddd
  • Re: Hossa , Greg gdzie znikł wasz optymizm co do spółki ? Autor: ~Krzychu [185.55.64.*]
    no właśnie pisałem że będzie 2zł to mnie wyśmiewaliście i broniliście spółki jak lwy, wystarczy poszukać na forum twoich i hossy wypowiedzi, od 3 tygodni wam piszę że tu będzie sypanie , ale nie słuchaliście, teraz wyrzuciliście ze stratą -20% i wielkie ynwestory ihahahahahaha, śmiech na sali, cały bankier hahahahahaahah
  • Re: Hossa , Greg gdzie znikł wasz optymizm co do spółki ? Autor: ~Ja [80.238.72.*]
    leci bo ty i hossa sprzedaliście. Sami zafundowaliście spadki. Teraz jak już sprzedaliście to nie siejcie paniki. Gra jest w top 1279 na miesiac po premierze. Za niedługo nowa promocja. Ale was już tu nie ma.
    Hossa coś tak ucichł hahhahahahahhahahhaha
  • Re: Hossa , Greg gdzie znikł wasz optymizm co do spółki ? Autor: ~greg [89.25.153.*]
    Ja tu robię kółeczka więc raz akcje mam raz nie mam :). Może gra i jest w okolicach 1300 ale to słaba dość sprzedaż i tak, kwestia druga nie było mowy o jakichś długach i wywoływaniu spółki w internetach przez innych, którym jak widać nie zapłacili to jest poważny problem. Nawet jeśli do spółki trafi 800 tys to co z tego jeśli się okaże, że większość pójdzie na pokrycie jakichś długów o których nie wiemy? Inna sprawa skąd wg bankruta miałeś info, że prezes jest w szpitalu i co mu jest? Czemu szeroki rynek o tym nie wiedział a ty wiedziałeś? Nic dziwnego, że leci na pysk i pewnie jeszcze trochę poleci, bo kto będzie ryzykował wejście jak tu tyle niewiadomych.
[x]
POLYSLASH -4,01% 1,31 2024-03-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.