jeśli prawdą jest to że nie zapłacili za tłumaczenia i prezes leży w szpitalu jak pisał bankrut to bardzo kiepsko to wygląda. Gra też przestała się sprzedawać liczba recenzji przestała rosnąć mamy tylko 312 czyli bez zmian... słabo. Nie wiem czy zwrot w tym kwartale jednak możliwy.
Ja bo miałem średnią 2,66 i już się pozbyłem waloru a ty jaką masz? A ktoś tu jeszcze ma dużo do zrzutu jak widać. Zakładałem, że to się będzie sprzedawać ale widzę że niestety marazm więc siedzenie tu i branie tego papieru nie ma moim zdaniem żadnego sensu lepiej poczekać aż będzie z 500-600 recenzji a to potrwa całe miesiące, zobaczymy jeszcze co w sprawozdaniu wyjdzie bo tu się straszny syf robi i zaczynają rzeczy wychodzić różne. Spadających noży się nie łapie.
Spółka nie zapłaciła firmie od tłumaczeń robi się syf na Twitterze czy tam X, nie wiadomo komu jeszcze nie zapłaciła. Gra przestała się sprzedawać, brak roadmapy, kiedy się to zwróci nie wiadomo a kapitalizacja dalej wysoka ok 5-6 milionów a nie wiadomo czy pracownikom na czas płacili skoro na zapłatę za stronę ich nie było stać i tłumaczenia. Tu mogą wyjść niezłe trupy z szafy po sprawozdaniu tak to niestety wygląda, nie ma sensu pudrować rzeczywistości. Ten Lazarus to sprzeda się tak,że może będzie 10 recenzji bo tyle miały te poprzednie gry tego typu, a innych ciekawych projektów nie widać na horyzoncie. Polygangs wygląda jak jedna wielka kuuuupa.
Prawie wszyscy tutaj co naganiali na wzrosty pokazywali watpliwe zalozenia niemal oderwane od rzeczywistosci a nikt nie patrzyl ze tribe robilo zewnetrzne studio, ze ten tytul byl ostatnia szansa i sorry ale losy spolki sa zagrozone! Bez jaj ze Wy tego nie dostrzegaliscie, a teraz chyba zaczyna docierac, troche za pozno, aczkolwiek pytanie i tp zasadne czy nie bedzie gorzej a taki scenariusz jest realny