• Kiedy jak nie teraz Autor: ~test [83.18.219.*]
    Wiele lat temu żałowałem, ze ta spółka nie weszła na NC. To był prawdziwy przełom - produkt, nagrody, kontrakt (chyba) ze Skanską na dzień dobry. Świat u stóp. Czas zweryfikował to wszystko. Ale postanowiłem zainwestować i jestem. Zaskoczeniem, in plus, jest struktura akcjonariatu. Przed sprawdzeniem obstawiałem ff na poziomie 70%+, a tu jest 13%%. Przy takich liczbach realnie to tu jest ff na poziomie kilku małych procent. Zobaczymy
  • Re: Kiedy jak nie teraz Autor: ~test [83.18.219.*]
    Dodatkowo jak kurs przebije 3.3 - 3.4 to pójdzie mocno do góry. Czekamy
  • Re: Kiedy jak nie teraz Autor: ~AMA [83.24.98.*]
    Pewnie ruszy, jak już ta rakieta wyleci w kosmos i misja się powiedzie.
    Czekamy.
  • Re: Kiedy jak nie teraz Autor: ~pikus [51.68.205.*]
    kiedys mowiles ze jak january wyjdzie, a pozniej jak sie spelnia jakies tam postanowienia zawieszajace, a pozniej jak linie postawia produkcyjna teraz jak rakieta sie ustawi, a jak juz poleci to tez

ty ama ale jak pojdzie na 3,4 cy nawet na 4 to nadal bedziesz w plecy, to co ci to da ? no chyba ze chcesz wysypac ze strata tylko nie ma komu bo pakiet za duzy masz a obroty nie pozwalaja. dobrze dobrze pilnuj forum pilnuj

• Re: Kiedy jak nie teraz Autor: ~AMA [83.24.98.*]
    Jak pójdzie na 4 zł to dalej będę ze stratą. Nic mi to nie da. Nie zamierzam jednak sprzedać na stracie.
    Straciłem serce do tej spółki. Od 2 lat nic nie wychodzi. Nie ma żadnej komercjalizacji. Komunikacja z akcjonariuszami zerowa.
    Ale przyznaję, że jakiś 1% szans wciąż jest i te testy kosmosie to właśnie ten 1% szans.

Ale to oczywiście nie musi wypalić. A jak się nie uda, to szanse spadną do 0,01%.

[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.