• Przed wybiciem w górę Autor: ~Ja [176.221.125.*]
    Najpierw uwalanie kursu. Standard, zawsze ktoś się wystraszy i odda
  • Re: Przed wybiciem w górę Autor: ~Obserwator [188.146.104.*]
    Normalka na tym czymś ha, ha. Gdyby był to wartościowy papier to ktoś większy by im uciął te gierki. A tak to sobie mogą przerzucać z zamkniętymi oczami bez jakiegokolwiek ryzyka. Odradzam kupno, niech się bawią sami ze sobą.
  • Re: Przed wybiciem w górę Autor: ~Elik [176.221.125.*]
    Wytłumacz mi, dlaczego tu jesteś? Dużo straciłeś pieniędzy?
  • Re: Przed wybiciem w górę Autor: ~Obserwator [188.146.106.*]
    Nic nie straciłem oprócz 3 lat wiszenia na tym marnym papierze. Bierz i kupuj ile dasz radę to wtedy sam się przekonasz o marności tego papieru.
    Jest duże prawdopodobieństwo, że mocno Ci wynagrodzi. Spoko.
    Życzę wielokrotnego zwrotu z ten inwestycji.
  • Re: Przed wybiciem w górę Autor: ~RudyDoBudy [89.78.201.*]
    Póki Ryży jest w grze będzie tu tylko spadać. A Ryży będzie w grze, bo naród tak zdecydował. No może nie cały naród, ale ci co z "poświęceniem" stali pod komisjami wyborczyni za kawałek pizzy do 3-ciej nad ranem.
  • Re: Przed wybiciem w górę Autor: ~abc [188.47.115.*]
    Dnia 2023-11-09 o godz. 20:02 ~RudyDoBudy napisał(a):
    > Póki Ryży jest w grze będzie tu tylko spadać. A Ryży będzie w grze, bo naród tak zdecydował. No może nie cały naród, ale ci co z "poświęceniem" stali pod komisjami wyborczyni za kawałek pizzy do 3-ciej nad ranem.

Trolu...Większych głupot już dawno nie czytałem
    Rudego też nie lubię. Działa na korzyść zachodu, Niemiec, Putina .
    Szkoda, że tego ludzie nie widzą.
    Na mnie nie działa jego postawa dobrego kolesia.
    Chce rozliczać PIS, bo dobierał się do korupcji, a swoich kolesi wyciąga z więzienia, oskarżanego o korupcję i sadza go w PE. Odbiera immunitety za obronę Polski przed głupotą związaną z imigracją.,
    Swojego kolesia nie pozwolił ruszyć, był do konca marszałkiem senatu i nie odpowiedział przed sądem.
    Jego arogancja, nienawiść i walka z ugrupowaniem walczącym o dobro i bezpieczenstwo dla Polski skończyła się katastrofą w Smoleńsku. Mało tego , oddał śledztwo w rece oprawców aby nikt nigdy nie udowodnił prawdy.
    To dramat, ze Polacy pozwalają na powrot kogoś takiego.
[x]
PCCEXOL 0,25% 1,98 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.