Podsumujmy więc co tutaj piszę od jakiegoś czasu - sypanie to tutaj się dopiero zacznie - 3zł to opór ciężki do przebicia - będzie kiszonka i kotłowanie kursu poniżej 3żł - akcji jeszcze sporo do wywalenia nawet wczorajszy zrzut dokładnie oceniłem na -10% i wszystko się zgadza
A teraz podsumujmy co pisał tonik - akcji do 3zł BRAK - zaraz koniec promocji 3zł i wyżej ( pisał to już 3 tygodnie temu ) - będę brał akcję dużo dużo wyżej, bo do 3zł drobnica ( hahahhaha to był najlepszy tekst)
sami oceńcie kto czy to ja jestem troll czy tonik naganiacz , który napisze wszysko żeby ktoś kupił i uwolnił go z haka
mam nadzieje że jutro nikt nie spuści tego gó..... w kib.... i nie zrobi -10%
no i co misiaczki .... i nie dziękujcie, kto posłuchał i uciekł ten zarobił
6 i 7 listopada jeszcze pisałem że spuszą to w kib.... hossa i greg jeszcze bronili spółki jak lwy , ale w końcu się wysypali na -20%, dobrze że w końcu posłuchali
utor: ~greg [89.25.153.*] 2023-09-27 12:16 Opublikowano przy kursie: 5,98 zł , zmiana od tamtej pory: -64,72% Tak, to ja dobieram po 5,98 - dziękuję!!! Dawać do wora!!!
mała korekta greg -65% a nie -20% HAHHAHAHAHHAHAHHAHA, co do całej reszty się nie myliłem
zgadza się Krzychu, wszystko się sprawdziło, dzięki wielkie bo przez naganiaczy miałem już kupować po 3zł i dziś bym wisiał na haku, tak zachwalali tego gniota, a teraz się wypierają wszystkiego, wstrętne naganiacze, jeszce raz dzięki
a nie ma za co rafał, ciesze sie że nie dałeś sie nabrać na to naganianie , widziałeś jak wszyscy nagle wysakakiwali z akcyjek na stracie? Jeden przez drugiego a wystarczyło mnie posłuchać, mój target już prawie jest pozdro
Pisałeś też, że tu będzie 6 zeta jak akcje kupiłeś a dalej leci w dół, hahahaha!!! Wiarygodność masz zerową. A ładnie tu jeszcze powisisz, bo spadających noży się nie łapie a tu jeszcze lecą.
utor: ~greg [89.25.153.*] 2023-09-27 12:16 Opublikowano przy kursie: 5,98 zł , zmiana od tamtej pory: -64,72% Tak, to ja dobieram po 5,98 - dziękuję!!! Dawać do wora!!!
Autor: ~greg [5.184.227.*] 2023-10-09 09:15 Opublikowano przy kursie: 6,90 zł , zmiana od tamtej pory: -71,01% Obstawiam górne dziś szybciej niż w piątek
autor: ~greg [89.25.153.*] 2023-10-19 15:50 Opublikowano przy kursie: 2,77 zł , zmiana od tamtej pory: -27,08% chyba się wysypał albo prawie :)) Good news!