A prezes milczy i ma w d.u.p.i.e. akcjonariuszy . Już mam -30% tu . Zawieszony na 1-2 lata bo tu nie ma pod co grać . Nawet wyjść nie ma jak bo szkoda sprzedawać z taką strata .
A gdzie espi? I prócz prezia tam nikt nie pracuje? Gdzie roadmapa? Klemo zawiśnie na haku 2,50 a reszta się ewakuowała zawczasu buahahahahahahah!!!!!!!
Na discordzie i x jakas osoba pisze, że spółka nie zapłaciła za tłumaczenia. Totalny zjazd spółki, jakby zaraz gasiła światło i się zamykała. Info o tych 2 grach co miały wyjsc w 2023 tez zaginęło. Powiesili nas na haku bracia
Ta osoba otrzymała odpowiedź i więcej nie pisała. 22 godziny temu dodali Patch do gry. Ogólnie cisza na X i Discord ale podejrzewam że ludzie wzięli wolne bo ostatni okres był intensywny i tyle. Niedługo sprawozdanie. Tribe to nie jest może jakiś hit ale spokojnie pokryją koszty do końca roku z samego Steam i z kasy, która do nich wróci mogą robić dodatki itp. W ciągu tygodnia będziemy wiedzieć więcej. Zalecam spokój.
Wiadomo było że postawili na 1 kartę czyli Tribe. Gra dobrze się sprzedaje, zwrot kosztów tym roku, kasa płynie do PSH, stąd tylu spadziowych się zleciało bo liczą na szybki zysk. Zobaczę jaki będzie rozwój wypadków i może tu wejdę, na razie patrzę, bo spekuła się bawi i mam wrażenie, ze tu jedna osoba sama ze sobą prowadzi dyskusje. Ale trzeba zachować chłodną głowę i skoncentrować się na faktach a nie na tym bełkocie co tu jest na tym forum. Gra szybko się zwróci, spółka wyceniana za nisko i to są fakty. Teraz kwestia czy będzie tu dalej zabawa spekuły która bawi się sama ze sobą czy zacznie się gra pod sprzedaż i wyniki. Zobaczę czy rano wygra zdrowy rozsądek czy dalej będzie zabawa kursem i zbieranie akcji od tchórzliwych. Czy tu jeszcze ktoś taki został to nie wiem, mam wrażenie, że ktoś sypie z wora do wora i bawi się sam ze sobą przy tym tracąc, ale przekonamy się rano. Chyba wszystkich już wystraszyli i czekam na dobry moment by wbić w ten papier.