...zlatują się stękaczojękacze bez biletów, jak muchy do guana. Coraz więcej "mondrych" wywodów, podpowiedzi i innych rzygowin... - dobrze. Bardzo dobrze. Coś widać musi na rzeczy być, że tak dużo "dobrych wujków" tu się zlatuje. ...
Inteligencja akcjonariuszy sięga dna. Każda negatywna wypowiedź to albo jesteś trolem albo nie masz akcji Itp… żałosne. Mam akcje i nie cieszę się jak inny z zawiasów spółki ale co zaraz będzie że jestem tropem bez akcji i na peronie zostałem. Co za inteligentni akcjonariusze, cieszą się z zawiasów. Trzeba mieć naprawę naj…. w głowie. Nie pozdrawiam.
Jeszcze odnosząc się do zawieszenia spółki , może i dobrze że się tak stało ponieważ nie szukając daleko np. rok temu wig20 był na poziomie 1350 i zapewne w momentach największej paniki jeden czy drugi inwestor akcje by wywalił. Natomiast teraz kiedy hossa idzie pełna parą , siedzi taki naburmuszony , obrazony na cały swiat i jęczy czemu to zawieszone a moim zdaniem dzieki temu może sie jeszcze duzo zarobi, zobaczymy.
To nie ja atakuje akcjonariuszy, to akcjonariusze atakują osoby mające inne zdanie niż oni sami. Jeśli napisze jakiś akcjonariusz, że nie jesteś zadowolony z przeciągania raportów to od razu jesteś zwyzywany od troli, peroniarzy, golasów chcących kupić taniej itp… no ludzie każdy ma prawo wyrazić swoją opinię bądź niezadowolenie, jesteśmy dorośli a czasem wydaje mi się, że ludzie tutaj po prostu nie mają mózgu… Miłego weekendu…
Do tego co się podaję za WYCENE chloptasiu wypisujesz bzdury i cieszysz się że ten bankrut uniknoł spadków jakie były na giełdzie. ALE GIELDA KILKA RAZY POSZLA DO GORY I W DÓŁ i na tym się zarabia . Aten badziew stoi i czeka na ekzekucje a ty razem z nim , buhhhhaahhhhhaaaas