To prawda że od szczytu na 8.88zł spadło już ponad 90% ale to nie znaczy że w ciągu następnych lat spadnie o kolejne 90% jest też możliwość że dojdzie do bankructwa, ale ja już postanowiłem tutaj regularnie się angażować że swoim kapitałem, gdyż upatruję w tej bydgoskiej spółce niezrealizowany potencjał gamingowo-operacyjny. Ostatnimi czasy implementowałem strategię regularnego uśredniania, o której przeczytałem w jednej z książek na temat inwestowania autorstwa znanego finansisty zza oceanu. Tego typu pozycje książkowe zamierzam regularnie poczytywać w celu budowania wiedzy na temat inwestowania i zdobywania dominującej pozycji względem innych akcjonariuszy mniejszościowych.
Co to za bełkot usprawiedliwiający własną głupotę. Znani inwestorzy mają jedną zasadę kupuj akcje spółek w trendzie wzrostowym. Tutaj jest trend spadkowy od wielu lat i brak perspektyw na zmianę na lepsze.
Aha, czyli dla Ciebie liczy się tylko trend i zysk. Typowe zachowanie dla spekulantów. Kupuję bo się wspina pod górkę, a sprzedaję bo zjeżdża z górki. Typowe dla Ulicy. Na pewno znajdziesz mnóstwo spółek w trendzie wzrostowym, ale o zyskach to możesz zapomnieć. Oj Kościółek, dziesięć lat na forum siedzisz non-stop i nic się nie nauczyłeś.
Jak jestem tu 10 lat to ty musisz być tu 11, a skoro tak to po co ukrywasz się pod tymczasowym nickiem Dorotka (Marek) no nikt inny nie siedzi tu od początku vivida :D weź przestań naganiać na tego vivida i tak nikt nie wierzy w to co piszesz