teraz przeglosuje zmiane statutu zeby 25% nie trzeba bylo do glosowan (glosy bedzie mial bo poszedl szantaż ze alternatywa to upadlosc i niebyt i to zadziałało a glosy sie zebrały) a pozniej juz zrobia NWZA np w sylwestra o 16.00 i sobie przeglosuja co zechca XD juz byly takie akcje na GPW z NWZA w terminach pasujacych tylko wybranym :D
Dlatego od początku piszę, że powinien brakujące akcje odkupić a nie żebrać od ulicy.
A szantaż z upadłością jest marny, bo Niebrzydki wisi tu na grubą bańkę, więc tak łatwo firma do piachu nie pójdzie
Chłopie kim Ty jesteś żeby Kosiorka i Niebrzydowskiego uczyć jak postępować na giełdzie ? Tłuczesz ten swój temat już od paru miesięcy, a nie masz jaj żeby pojechać na walne i zaoferować swoje akcje po 3 zł ? Ciekaw jestem czy chociaż jeden z obecnych by się nie zaśmiał :) Bez odbioru golcu.
Tu są poważni ludzie a ty robisz z siebie coraz głupszego. Dzięki temu, że walne się odbędzie ulica będzie mogła odblokować pieniążki, które mrozi już od roku. Jakie ustawy będą głosowane jest w espi nawet gdyby ktoś wrzucił swój projekt uchwały to osoby które zapisały się na walne mają prawo głosu, a ty możesz tylko nadstawiać uszko może ktoś ci coś szepnie golcu.
Wyluzuj chłopcze.
Zwróć uwagę na wcześniejsze wpisy gdzie mowa o tym że sobie wydrukują akcje więc nie muszą kupować
Do tego się odnoszę.
Zadaj sobie trud przejścia przez cały wątek.
Opinia śledzę twoje wpisy od roku i ciągle zmieniasz zdanie próbujesz być mądrzejszy niż jesteś. Jak nie upadłość to skup poza rynkiem jak nie brak walnego to mega dodruk jak nie to że tylko Niebrżydowski będzie na walnym to zebranie o akcje jak nie sprzedaż po 3 zł to to że rejestrujesz 100 k akcji ( nie ma cie na liście tak a propo) jesteś na prawdę śmieszny ale i żałosny. Wpadnij na walne i powiedz co cię tu tak na prawdę boli. Paaaa
Nie wkładaj w moje usta czego nie pisałem.
Nigdy m. in. nie pisałem że będę rejestrować 100k akcji na Walnym.
Tak jak i innych rzeczy nie pisałem o których mowa.
Słabych lotów manipulacja.
Mam prawo do swojego zdania że decydenci powinni odkupić akcje i wtedy decydować.
Macie prawo się z tym nie zgadzać.
Trochę kultury do adwersarza i będzie miłej na forum.
Nie masz bladego pojęcia co będzie na Walnym.
Fakty są takie że prezes ma kasę ale płaci tam gdzie mu wygodnie.
Na reddev brakuje mu głosów. Mógł je kupić i mieć temat z głowy.
A teraz przy wsparciu części naiwnej drobnicy próbuje się całą drobnicę wydymac
Ty na prawde masz nie równo pod sufitem :D wytlumacz jak to próbuje wydymać drobnice skoro akcje drobnicy sa od roku zawieszone i bardziej sie nas wydymac niz byly prezes nie da :D ps. Coś tam wiem co bedzie na walnym w koncu rejestrowalem akcje i jestem w kontakcie z prezesem. milego weekendu wariacie !
Dobrze wiesz co mam na myśli. Wszyscy tu wiszą na haku.
Gdyby chciał to mógł skupić akcje poza rynkiem, mieć razem z Niebrzydkim 25% i podejmować wiążące decyzje.
A tak mamy grę w ciuciubabke