Szacunkowy wynik netto osiągnięty w okresie I- III kwartał 2023 to zysk w wysokości 1 571 tys. zł, co w porównaniu do uśrednionego zysku netto za I-III kwartał lat 2020 -2022 na poziomie 348 tys. zł stanowi poprawę o 351,96 %.
Ile to jest 12gr na akcję za 3 miesiące. Ludzie wrzucie na luz.
Jaka tu jest baza do zysku? Wiadomo że będzie 500 proc jak się startuje z samego dołu. Bez podniecania się . Raport neutralny i nie to że tak pisze bo chce kupić.
przypominam ze jeszcze jest czwarty kwartal ,gdzie przy obecnej koniunkturze moga jeszcze dolozyc naucz sie interpretowac wyniki ,oraz spojrz na inne spolki jak to wyglada ,wiekszosc notuje jednak straty tutaj najlepsze moze jesczze byc przed nami ,jest na to szansa ..]
Nie powiedziałem że jest tragicznie. Poprostu jest skromnie. Oczekiwania są większe. Powiększenie skali działalności byłoby dobrym rozwiązaniem. Tyle mam na podsumowanie.
Dnia 2023-11-07 o godz. 18:29 ~Muciacios napisał(a): > przypominam ze jeszcze jest czwarty kwartal ,gdzie przy obecnej koniunkturze moga jeszcze dolozyc > naucz sie interpretowac wyniki > ,oraz spojrz na inne spolki jak to wyglada ,wiekszosc notuje jednak straty > tutaj najlepsze moze jesczze byc przed nami ,jest na to szansa ..]
Spójrz na inne spółki !! No to spójrz na taki Patentus,cena akcji zbliżona i porównaj zyski !! Ciekaw jestem twojej interpretacji. ::)))
na pewno jest to sluszna uwaga ,poza tym sama cene akcji ksztaltowac moga bardzo rozne i wiele czynnikow, i to rynek wycenia a nie wartosci ksiegowe cz y inne