Nigdzie, stad wniosek, ze zainteresowanie premierą już siadło i zwyczajnie nikt nie dba czy wydadzą w listopadzie czy grudniu czy kiedy tam, oraz nie oczekuje juz wyniku z Brotherhood w Q4. Obstwiiamy, czy przełożą trzeci raz?:)
Pewnie ostatecznie, wobec fiaska multi w Brotherhood, bedzie ciut mniej, w dzisiejszych okolicach 21-22z Ale tez pokylic sie w prognozie sprzed pol roku (a nawet wiecej) o 3 zlote to i tak niezle, nie?:)
Dobra, znikam stad, cwiczenie zakonczone. Powodzenia w inwestycjach, i nie dawajcie się nagonić hurra-naganiaczom. Latwiej jest stabilnie zrobic 20% rocznie niz czekac na zloty strzal +1000%, ktory nie nadejdzie
Keks,nie wierzę.Może i będzie Cię tu mniej widać ale w którymś momencie nie wytrzymasz.Poza tym już dawno fizycznie nie istniejesz na Carbonie i łatwo było się wymądrzać nie mając akcji.Gdybyś miał zaangażowany kapitał inaczej byś gadał.
Szczerze mówiąc nie liczę na jakąkolwiek reakcję pod i po premierze. Myślę że ruch może się zacząć dopiero po wejściu akcji Irona w obieg czyi druga polowa roku
Znowu te dune teksty czlowieku ogarnij sie…przeciez czekales na pareset zlotych a teki przemqdrzaly jestes Ludzie poczytajcoe wpisy z poprzednich la jaki John byl optymista po 60 pare zlotych akcje chodzily to niby taki cwaniak ze bedzie kosmos mogles sprzedac po 95 w szczycie a nie pierd…glupot i Ty i ja siedzimy w tym szambie i jak jakims cudem kiedys wroci kurs na szczyty to bedziemy pierwsi ktorzy uciekniemy stad…czasami tu zagladam ale troche sie blaznisz…Tomek uciekl wtedy i zarobil trzeba bylo tak samo zrobic ale przegapilismy to i tyle… nasza strata trzeba to jakos przezyc…ale ja przynajmniej sie durnie nie udzielam tylko czekam na poprawe kursu…
Jaki autorytet? Po prostu mialem nadzieje ze tu sie cos zmieni przez taki okres czasu, a okazuje sie ze jest blazen, ktory tylko od paru lat siedzi i pisze o jakis bankrutach i 3 zl-zero merytoryki…a inni sie ciesza i pissecie takie bzdury…Polska gielda spada na psy…widzac jaki iloraz inteligencji maja akcjonariusze…kolejny pustak pisze o stracie domu…naprawde zalosne sa te wpisy i smiecicie to forum wolalbym zeby nie bylo tu zadnych wpisow zamiast tanich, slabych wypocin nic nie wnoszacych…
Robi się nerwowo.Też jestem rozczarowany.Jeśli chodzi o jakiś pozytyw to myślę że przejęcie Irona,mimo że niezbyt korzystne dla obu stron stwarza większą szansę debiutu na GPW.Jeśli nadal to planują.
No widzisz, ja podobnie na to patrzę,a przez takich ludzi jak on to na incuvo juz wgl nie patrzę i modle się o cud. Ale tutaj uwazam ze jest niesamowity potencjał. To czym się różnimy to fakt ze mnie nie boli czekanie następnych choćby 7 lat. Nie mam zobowiązań wiec dusze tez mam wolną. Spokoj i cierpliwość, mowi Ci to coś? :)
A przepraszam, nie odniosłem się do dalszej części. Może i mało merytoryki ale nie widzę sensu skoro coś juz było mówione, jak ktoś nie przeczyta czegoś w kółko to nie zapamieta? Odniosłem się do faktu ze było tylo 80 testerów bety, do czego ty się odnosisz poza wyzywaniem użytkowników i obrażaniem się, że w ogólno dostępnym forum sa trolle? Mozesz zawsze wykupić członkostwo na zamkniętym forum i cieszyć się smietanka. Co prawda nadal bedac muszli klozetowej.
Czlowieku nie chodzi mi o to, ze placze tez moglbym tu spedzac dziennie pare godzin i plakac nie narzekam na kurs, nie przymieram glodem, krytykuje tutaj przebywajacych niektorych akcjonariuszy, ktorzy pierd….bez sensu raz na jakis czas czlowiek chce zobaczyc czy cos smie zmieni ale co chwile te same osoby i pierd…. Bankrut, 3zl, dno…. Bardziej to irytuje od samej spolki…nawiazujac do finansow to nie przymieram glodem, dobrze mi sie powodzi i nie placze…te durne wpisy tylko irytuja przeudo znawcow fachowcow co tu siedza i mydla innym oczy co to niby na super spolka, brylant i 1000zl plus…sami chca sie poznyc syfu i wroza wietlana przyszlosc…a jakby kurs wrocil na stare tory to pierwsi uciekna…ot taka mentalnosc…ja wole zeby ludzie nie pakowali sie w cos co na ten moment nie ma przyszlosci i mrozic pienieniadze kolejne lata…
No dobrze, ale to nie jest tak ze jest więcej niż jeden wątek? Ze pisze tu więcej niż te parę osób co "pier.. bez sensu"? Skoro nie przymierasz głodem to czemu Ci szkoda zamrozić pieniądze żeby wyciągać zysk? Ciężko teraz zeby cos Ci wskoczyło nagle jak na covidowej hossie. To co robią ludzie to ich sprawa, bądź odpowiedzialny za siebie skoro masz tak dobrze. Chyba ze liczysz ze nagle się obudzisz w idealnym świecie. Brzmisz jak ktoś to kupuje jak rośnie a sprzedaje jak spada.
Czytaj kolego ze zrozumieniem nie narzekam na kurs, mroze tutaj pieniadze juz 4 rok i nie mam zamiru usrednic badziewia, ani sprzedawac ze strata…poza tym caly czas pisze o psedo fachowcu Johnie i jego pomagierach na tym forum a nie na temat spolki wiec nie rozumiem Twojego wpisu…on jest personalnie skierowany do kogos…na ofbicie sie kiedys doczekam ale jak przez 3 lata byla mowa o zlotych gorach a teraz narracja pisana w ta sama strone tyle ze zlosliwie sprzedaj bankrut, dno to jest to smieszne tak jak pisali kiedys sekta Johna i jego wyznawcow coz za 10 lat moze zobaczycie swoje tysiace ale trzeba byc tez realista kolego Johnie byla okazja trzeba bylo sprzedac niewasne ze zaczynales kupowac po podobnym kursie jak teraz i sobie potem pewnie usredniales byla pompa na 95 i zostales tak jak reszta tutaj na pokladzie i pewnie Cie skreca tak jak mnie ze mozna bylo sprzedac z duzo wiekszym zyskiem pareset % ale nie wyszlo i zadne pajacowanie i wrozenie z kart nic to nie da nastepna okazja pewnie za pare lat mam nadzieje ze uciekniemy razem tym “razem z zyskiem”…tego Tobie i sobie zycze pozdrawiam