Kupiłem kupiłem takich okazji się nie przegapia parę tysiaczkow wpadło nie bój się o mnie misiu coraz mniejsza średnia niech dalej sprzedaje ktoś ze strata poniżej 2,5 pewnie mbiezle zarobił gotówki do portfela ja poczekam mam czas i dokupuje sobie
i następne tysiące akcji piętro niżej, kupuj, uśredniaj, przecież brałeś po 4zł i 3zł bo promocja była, mam nadzieję że zostawiłeś sobie troszke kasy na uśrednianie bo tu promocja to tutaj codziennie jest od miesiąca
to kupuj, czemu nie kupujesz, przecież pisałeś że 3zł to promocja a po 2,39zł nie chcesz>? Odnieś się do swoich kłamstw naganiaczu bo unikasz tego jak ognia, czemu pisałeś o drobnicy do 3zł, że akcji już brak i zaraz odpał na 3zł i więcej, czekam już kilka dni żebyś się odniósł do tych kłamstw naganiaczu
Ty już nie masz po co się wysilasz kupuje ile akcji i po ile to już moja sprawa ale Ty golas już jesteś no i dobrze więc się nie wysilaj na tym forum idź sobie na movie czy coś tam tak naganiales więc tam sobie pisz co tu jeszcze robisz jak nie masz akcji ja to przynajmniej sobie dokupuje a ktoś traci i kasę i akcje no i dobrze
Przez głupi wpis który ktoś sobie zmyślił takie bzdury to tylko mógł napisać trol liczący że bardziej spadnie i chcący kupić taniej sprzedaliście no i dobrze ja trzymam zobaczymy kto będzie miał rację niedługo