• który to pisał że AKCJI BRAK !!!!! Autor: ~Krzychu [185.55.64.*]
    chyba tonik.... no i jak misiu ?
  • Re: który to pisał że AKCJI BRAK !!!!! Autor: ~Tonik [188.146.96.*]
    Nie przeżywaj bo Ci żyłka pęknie sprzedaj za swoją cenę co masz średnia za 2,42 i idź sobie na movie games co tak naganiasz tutaj misiu i daj sobie spokój na tym forum a nie wszystkim coś zarzucasz w tym i mnie nie szkoda Ci czasu ...ja mam go dużo i na spokojnie poczekam akcje zawsze są ktoś kupi i sprzeda że strata by postraszyć l lub z zyskiem to już jego sprawa ja poczekam mi się nie spieszy nigdzie będzie poniżej tego kursu co jest znowu sobie dokupie dojdzie do mojego celu co mam to może sprzedam ale przynajmniej nie sprzedaje że strata tylko sobie usredniam jak wiesz co to jest także niech dalej ktoś sprzedaje że strata dla siebie
  • Re: który to pisał że AKCJI BRAK !!!!! Autor: ~Krzychu [185.55.64.*]
    nagle piszesz że masz czas a jeszcze kilka dni temu pisałeś że czasu nie ma i trzeba brać po 3zł, czy chociaż raz potrafisz sie odnieść do twoich kłamstw które tu pisałeś czy będziesz tylko pisał o uśrednianiu.......codziennie uśredniasz a codziennie jest coraz to taniej i twoja strata się powiększa...to nikogo tu nie interesuje, odnieś się do swoich słów i napisz czemu kłamałeś , czemu [pisałeś że do 3zł drobnica i zaraz odpał na 3zł i wyżej, no szybciutko czekam na odpowiedz naganiaczu
  • Re: który to pisał że AKCJI BRAK !!!!! Autor: ~greg [89.25.153.*]
    No właśnie Krzuchu miałeś rację akcji jest od groma a ile jeszcze ich jest??? Oto jest pytanie :).
    dobrze że to w końcu zrozumiałeś, szkoda że dopiero wczoraj i wywalałeś ze stratą -20% gdybyś mnie słuchał nic byś nie stracił
  • Re: który to pisał że AKCJI BRAK !!!!! Autor: ~greg [89.25.153.*]
    xdddddddddd

BYNAJMNIEJ kolego skończ już z tymi teoriami bo zawisłeś trzeba było sprzedawać wtedy kiedy ja to nie byłbyś na minusie.

Jaką masz stratę na ten moment przyznaj się? :)))
    jak mogę mieć stratę jak o 3 tygodni piszę że tu będzie 2zł, i to mój target , pamiętasz? Przy 3zł wtedy mnie wyśmiewałeś, rozumiem że od haka wszysko ci sie w głowie pomieszało, trzeba było mnie słuchac misiu hahahahahahahhahahaha nie przejmuj się -20% to i tak nie dużo tonik ma -50% i dalej uśrednia BOO PROMOCJA JEST hahhahahahah
    utor: ~greg [89.25.153.*] 2023-09-27 12:16
    Opublikowano przy kursie:  5,98 zł , zmiana od tamtej pory: -64,72%
    Tak, to ja dobieram po 5,98 - dziękuję!!!
    Dawać do wora!!!

Mała korekta info ....tonik -50%, greg -65% HAHAHHAHAHHAHAH
[x]
POLYSLASH -4,01% 1,31 2024-03-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.