• Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: slawek [62.87.249.*]
    Właśnie zrobiłem rozeznanie na wrocławskim rynku w poszukiwaniu odpowiedniej oferty pozwalającej mi na rejestrację firmy pod wrocławskim adresem. Nie zależy mi na telefonie, obsłudze sekretarki itp (może za wyjątkiem odbierania poczty).
    Najtańsza znaleziona oferta to 300 zł/miesiąc. Kolejne oferty to już 500 zł miesięcznie.

Okazuje się jednak, że można znaleźć 15metrowe niewirtualne biuro już za 515 zł, a nawet 10 metrowe za 200 zł.

Czy ktoś zna we Wrocławiu jakieś firmy oferujące "adres" w cenie konkurencyjnej do "tanich" biur wirtualnych?

Sławek
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.150.129.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: slawek [62.87.249.*]
    Dziękuję :)
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~Klient WB [83.18.20.*]
    Widzę, że warszawskie ceny wirtualnych biur są o wiele niższe, ja skorzystałem z oferty "Euro-Office PMNW" profesionalna obsługa i atrakcyjne ceny. Polecam.
  • wirtualne biuro Autor: ~Officecomplex [85.222.77.*]
    Witam!
    Planujesz założyć firmę? Ta oferta jest właśnie dla Ciebie. Oferujemy usługę Wirtualne Biuro tj. adres do rejestracji firmy, kompleksową obsługę sekretarską, telefoniczną dla osób z Warszawy salę konferencyjna, dostęp do komputera i kuchni czyli wszystko co niezbędne do perfekcyjnego funkcjonowania Państwa firmy. Adres pod którym będzie zarejestrowana Państwa firma to Mokotowska 15A lok. 1B, 00-640 Warszawa (przy metrze politechnika). Opłata miesięczna już od 130 zł. (netto) za podstawowy pakiet rejestracyjny.
    Zainteresowanych proszę o kontakt biuro@officecomplex.pl z dopiskiem wirtualne biuro.
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~Wirtualne Biuro [83.20.114.*]
    Tanie wirtualne biuro mamy tutaj:

http://wirtualne-biuro-tanie.info/

Pozdrawiam
    TWB
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~biuro [95.49.209.*]
    Polecam również www.biuroprogress.pl
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~Życzliwy [89.75.71.*]
    Polecam wirtualne biuro Wellmark w Warszawie, bardzo tanio, solidnie i profesjonalne biuro oferujące adres do rejestracji firmy, kompleksową obsługę sekretarską, salę konferencyjna czyli wszystko co niezbędne do perfekcyjnego funkcjonowania firmy. Adres pod którym będzie zarejestrowana Państwa firma to Tużycka 8 lok. 6. Opłata miesięczna to tylko 299 zł. Szczegóły na stronie www.wellmark.pl i pod tel. 22 618 07 37
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~genebiotechnic.com [212.67.156.*]
    Witam
    Jeśli to nie robi różnicy to polecam tanie biuro, z którego korzysta moja firma:
    http://wirtualne-biuro.org

Poza tym nie wiem, czy nie wszystko jedno gdzie się rejestruje firmę - również w mieszkaniu. Lepiej mieć znajome "swoje" panie w US i ZUS :-)
    Najważniejszy to dobry adres korespondencyjny i miejsce do spotkań z klientami.
    Pozdrawiam
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~Marcin [83.18.20.*]
    Widzę, że warszawskie ceny są o wiele niższe niż we Wrocławiu. Ja dostałem świetną ofertę od jednej z warszawskiej firmy "Euro-Office PMNW" atrakcyjna cena i profesionalna obsługa.
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~Mgiwer [81.168.143.*]
    Dnia 2009-11-25 o godz. 14:49 ~Marcin napisał(a):
    > Widzę, że warszawskie ceny są o wiele niższe niż we
    > Wrocławiu. Ja dostałem świetną ofertę od jednej z
    > warszawskiej firmy "Euro-Office PMNW"
    > atrakcyjna cena i profesionalna obsługa.

Może i profesjonalna, ale droga...
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~Office Complex [85.222.77.*]
    Oferujemy usługę Wirtualne Biuro tj. adres do rejestracji firmy, kompleksową obsługę sekretarską, salę konferencyjna, dostęp do komputera i kuchni czyli wszystko co niezbędne do perfekcyjnego funkcjonowania Państwa firmy. Adres pod którym będzie zarejestrowana Państwa firma to Mokotowska 15A lok. 1B, 00-640 Warszawa (przy metrze politechnika). Opłata miesięczna już od 159 zł. za podstawowy pakiet rejjestracyjny.
    Zainteresowanych proszę o kontakt tomasz@hexlabs.com z dopiskiem wirtualne biuro.
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~krakowski-adres.pl [89.76.132.*]
    Wirtualne biuro to nie fikcja! Jest to naprawdę tani sposób na posiadanie lokalu!
    Rozwój różnych firm, których prowadzenie nie wymaga posiadania lokalu, może skorzystrać z takiej formy posiadania siedziby firmy.

POnadto jest to świetne rozwiązanie dla osób, które nie lubią wiązać się ze stałym miejscem pracy i często wyjeżdzają.

Warto również skorzystać z usługi wirtualnego adresu korespondencyjnego, w moemncie gdy nasza poczta nie funkcjonuje tak jak należy i obawiamy się, że przesyłki moga do nas nie dotrzeć.

Więcej szczegółów na: www.krakowski-adres.pl
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~Tanie Wirtualne Biur [77.253.59.*]
    To nie fikcja. Jeżeli zależy Ci na minimalizacji kosztów do minimum, proponujemy nasze Biuro za 49zł/miesięcznie. Zapraszam na stronę: www.taniewirtualnebiuro.pl
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~www.biurointer.pl [77.236.5.*]
    To zależy. Coworking czy wirtualne biuro to kwestia odnoszenia wielu innych korzyści. Zapraszm do Katowic i Krakowa !
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~Pomocny [95.48.139.*]
    Polecam wirtualny sekretariat w Bydgoszczy, bardzo tanio, solidnie i profesjonalnie.
    Sekretariat oferuje: doradztwo gospodarcze (programy restruktyryzacyjne), prace biurowe ( umawianie spotkań, korespondencja) , marketing ( promocja firm, produktów, usług ). Szczegóły na stronie: www.ebiuro.info
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~dave [95.108.87.*]
    Wirtualne biura to nie fikcja, ale wiążą się z pewnymi ograniczeniami. Ja sam, jako grafik / freelance początkowo korzystałem z cooworkingu. FAjny kreatywny klimat, dużo zleceń tak załatwiłem, etc... Ale nadzsedł czas zadać sobie pytanie wirtualne biuro czy cooworking? Padło na pierwsze. Dlaczego? Prestiż. Teraz sam prowadzę firmę, jej adres widnieje na mojej stronie www, a tak naprawdę prauję w domu. Za biuro płacę ok 90 / mc - zapłaciłem za rok z góry, promocja była. Polecam www.mbiuro.pl bo z nich korzystam ale na rynku wiele jest ftego typu firm.
    PLUSY
    - tanio i prestiż - niezły to lans jak od czasu do czasu spotykam się z klientem w wychuchanym biurze:)
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~dave [95.108.87.*]
    zapomniałem niestety o minusach:
    - nie jest to jednak stały adres i nie zawsze mogę spotkać sie z klientem (czasem salka konferencyjna jest zarezerwowana)
    = kiedyśmiałem problemy z odbiorem korespondencji, ale teraz wszystko skanują i wrzucają do panelu klienta
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~mirek [79.110.197.*]
    Sławek , możesz zarejestrować w burohello za 199zł http://www.biurohello.pl ale w promocji masz pierwszy miesiąc za darmo.
  • Wirtualne biuro HELLO Wrocław Autor: ~biuro hello [79.110.197.*]
    Jeśli ktos szuka wirtualnego biura w centrum Wrocławia zapewne będzie zadowolony z usług. Ceny można obejrzeć na stronie http://www.biurohello.pl
  • Re: Wirtualne biuro HELLO Wrocław Autor: ~Rabbit Office [77.254.75.*]
    Zapraszam do wirtualnego biura Rabbit Office przy ulicy Świdnickiej 39 we Wrocławiu.
    Jasne zasady: 100 zł brutto miesięcznie za prestiżowy adres, odbieranie, powiadamianie, skanowanie i wysyłkę korespondencji fizycznie pod wskazany adres lub przechowywanie jej w biurze do odbioru przez klienta.

Zapraszam na stronę firmową: www.rabbitoffice.pl
    e-mail: wirtualnebiuro@rabbitoffice.pl
    tel. +48 600 807 045
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: zlota61 [83.17.92.*]
    Najtańszy i najbardziej prestiżowy adres dla twojej firmy w Centrum w Warszawy:

http://www.zlota61.pl

• Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~Dolores69 [195.66.144.*]
    WIRTUALNE BIURO jest to usługa udostępnienia łódzkiego adresu w celu rejestracji firmy, obsługi korespondencji, prac związanych z firmowym sekretariatem.
    Oferujemy to co niezbędne do rejestracji jak i prowadzenia firmy w cenach w jakich własny Państwa sekretariat nie byłby w stanie świadczyć takiego wachlarza usług.
    Wirtualne biuro to rozwiązanie nowoczesne, wygodne i tanie pozwalające osiągać zamierzone efekty. Naszym klientom zapewniamy profesjonalną i szybką obsługę.

Jednocześnie możemy zająć się obsługą księgową Państwa firmy.

Mając wszystko w jednym miejscu oszczędzają Państwo czas oraz pieniądze.

Na hasło- „Przedstawiciel”- oferujemy zniżkę 10% na rok na usługę wirtualnego biura!!!
    Zapraszamy www.bgraczyk.pl
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~COCOBAR [78.8.157.*]
    We Wrocławiu zapraszamy do skorzystania z usług COCOBARu - tanie wirtualne biuro w centrum Wrocławia! Dodatkowo przestrzeń coworkingowa i wynajem sali konferencyjnej.

Dopasuj ofertę do swoich potrzeb!

ZAPRASZAMY NA STRONĘ
    www.cocobar.pl

Kontakt pod numerami: +48 665 183 103 / +48 535 582 888
    Mail: biuro@cocobar.pl

COCOBAR coworking place & community
    Ul. Uniwersytecka 27/28 lok. 3A
    Wrocław
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~morcinek [212.76.49.*]
    Moze rzeczywiscie sie na czymś naciąłeś ,ale jesli chodzi o mnie to ja korzystam juz jakiś czas z takiego rozwiazania i według mnie jest to najlepsza z opcji przy mobilnym biurze
    www.teleok.pl/
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~GoldPlace.eu [95.49.9.*]
    Wszystko zależy od tego czego oczekujemy od wirtualnego biura.

Jeśli zależy nam na naprawdę prestiżowej lokalizacji w wysokiej klasy biurowcu a do tego w atrakcyjnej cenie to oferta Gold Place idealnie spełni te oczekiwania.

Podstawowy pakiet zaczyna się od 200zł a cena oprócz prestiżowego adresu zawiera wiele dodatkowych usług.

To na co nasi klienci zwracają szczególną uwagę to że udostępniamy adres w prestiżowym biurowcu Atrium Centrum gdzie można się również spotkać z kontrahentem w luksusowo wyposażonych salach.

Zapraszamy na www.goldplace.eu
    +48 22 379 79 20
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~PeterPan [77.255.21.*]
    Zdecydowanie nie fikcja.
    Ja korzystam z rabbita (RabbitOffice) i jestem bardzo zadowolony.

Chyba, ze ktos uzna, ze 100zl z wszystkimi oplatami to duzo ;))
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: dasza159 [78.8.6.*]
    Polecam usługi usługi wirtualnego biura we Wrocławiu, pełna oferta na
    http://www.verdena-wirtualnebiuro.pl,
    czy możliwość wynajmu adresu do rejestracji firmy daje realne korzyści , oszczędności każde oceni, w zależności od swoich potrzeb.
    Zapraszam
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~Sławek [195.206.114.*]
    Uważam, że wirtualne biuro to bardzo dobry pomysł, zwłaszcza dla kogoś kto nie może zarejestrować lub nie chce zarejestrować działalności pod swoim adresem.
    Jest to tez doskonała sprawa dla ludzi jeżdżących po kraju i nie mogących odbierać poczty na bieżąco poczty, wtedy takie biuro skanuje listy i faktury i wysyła je mailem.
    ja polecam biuro
    http://www.wb24h.pl
    osoba prowadząca to biuro pomaga również w rejestracji firmy oraz doradza jak wszystko załatwić, a nawet skłonna jest do załatwienia spraw za ciebie
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~Rabbit Office [87.205.49.*]
    Adres rzeczywisty-rzeczywiste korzyści :) Poczta nie przychodzi do domu, chyba że wysłana z biura, rozpoznawalny adres to lepsza lokalizacja firmy przez klientów, kontrole urzędowe też omijają miejsce zamieszkania. Koszty są niskie, w granicach 100 zł miesięcznie brutto, a i te można obniżyć jeszcze korzystając z promocji.

Zapraszam na stronę: www.rabbitoffice.pl
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~onikom [89.229.9.*]
    ja bardzo polecam wirtualne biuro: zatrudnienie sekretarki teraz to nadmierne koszty, a wiadomo, że znaleźć kompetentną osobę za najniższą krajową też nie jest łatwo. poza tym w wirtualnym biurze płaci się za wykorzystany czas, a nie piłowanie pazurków czy uprawianie farmy na fejsie. ja korzystam tu: http://www.krakowski-adres.pl/ i jestem zadowolony
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~eugeniuszgofer [89.229.11.*]
    ja bardzo polecam wirtualne biuro: zatrudnienie sekretarki teraz to nadmierne koszty, a wiadomo, że znaleźć kompetentną osobę za najniższą krajową też nie jest łatwo. poza tym w wirtualnym biurze płaci się za wykorzystany czas, a nie piłowanie pazurków czy uprawianie farmy na fejsie. ja korzystam tu: http://www.krakowski-adres.pl/ i jestem zadowolony
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~cocowork [83.27.15.*]
    Wirtualny adres: ul. Uniwersytecka 27/28, Wrocław, można mieć u nas już od 100zł m-c (netto). www.wirtualnebiuro.wroclaw.pl
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~ideaplace [217.153.198.*]
    Wirtualne Biuro to żadna fikcja!!! W IdeaPlace oprócz rejestracji swojej firmy pod prestiżowym adresem: PLAC SOLNY 15, możesz popracować w świetnej atmosferze, przyprowadzić klienta do profesjonalnie przygotowanej sali spotkań, zrobić szkolenie oraz napić się pysznej kawy :) I to wszystko już za 200zł/netto miesięcznie! Więcej na www.ideaplace.pl.
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~Heaven [31.62.74.*]
    Witam,
    HEAVEN Sp.z o.o. powstała z myślą o ludziach biznesu, którzy chca się skupić na własnej działalności a jednocześnie zoptymalizować redukcje zbędnych kosztów. Wirtualne biuro Heaven jest w tym wypadku idealnym rozwiązaniem. Siedziba Firmy mieści się w samy sercu Wrocławia. Dewiza Nasza to połączenie profesjonalnej obsługi z najniższą ceną na rynku.
    Zapraszamy:
    www.heaven.wroclaw.pl
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~Vimar Office [37.247.226.*]
    Witam serdecznie,

Wirtualne biuro w firmie Vimar Office to idealne rozwiązanie dla firm które chcą mieć adres własnej firmy w prestiżowym biurowcu klasy A w centrum Warszawy wraz z pełną obsługą sekretarską i równocześnie nie chcą ponosić olbrzymich kosztów związanych z utrzymaniem biura i zatrudnianiem personelu.

Adres wirtualnego biura udostępniamy Państwu w prestiżowym biurowcu Prosta Tower przy ulicy Prostej 32 z którego to rozciąga się przepiękny widok na panoramę miasta już od 99zł,/miesięcznie.

Zapraszamy na naszą stronę internetową www.vimaroffice.pl gdzie mogą się Państwo zapoznać z pełną ofertą naszej firmy.
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~reniaK [83.5.161.*]
    Wirtualne biuro, to świetna sprawa. Koszty są niewielkie a korzyści ogromne, oszczędzam czas i pieniądze. Od dłuższego już czasu korzystam w codziennej pracy z usług http://e-biuro.biz/ Profesjonalna i miła obsługa, jestem bardzo zadowolona z wirtualnego biura i na pewno będę korzystała przez kolejne lata.
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~Maciek213 [77.254.180.*]
    Można znaleźć taniej, biuro Rabbit Office oferuje swoje usługi już od ceny 100 zł brutto miesięcznie. Na Świdnickiej, polecam.
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~Krzysiek [83.21.181.*]
    Na krzykach jest biuro "wb24h" które oferuje usługę podstawową adresu i odbierania poczty już od 35zł miesięcznie
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~Ewelina Chmura [83.8.230.*]
    czemu od razu fikcja?
    Wszystko zalezy od tego jak bardzo tanie ma być to biuro. Jeśli szukamy czegoś za kilka groszy miesięcznie, to się nie dziwmy.
    Po drugie- trzeba też wiarygodność takiego biura sprawdzić. Najlepiej jak w jednym miejscu świadczy też inne usługi, np coworking, jak http://www.krakowski-adres.pl/ - tu mają i coworking i biuro rachunkowe i sale konferencyjne co równoznaczne jest, że będą działać jeszcze kilka lat. A jak widać za 1zł można mieć witrualny adres- przez pierwsze 3 miesiące
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~Spook [77.253.56.*]
    Tam żadna fikcja, tylko najwygodniejszy i najtańszy sposób na prowadzenie biura rachunkowego. Osobiście korzystam z krakowskiego adresu ( http://www.krakowski-adres.pl/ ) i bardzo sobie chwalę ich działalność. Z resztą wiele osób sobie ich chwali. Mają bardzo dobrą opinię i nią się właśnie kierowałem przed wyborem biura. Nie pozostaje mi nic, jak tylko ich polecić.
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~Moonika [195.216.250.*]
    ja mogę Wam polecić wirtualne biuro z którego usług sama korzystam - http://www.mlokal.pl/ - mają bardzo rozsądne ceny biorąc pod uwagę zakres usług jakie oferują, wywiązują się z umowy, a biuro zlokalizowane jest w samym centrum Warszawy - mi takie rozwiązanie bardzo odpowiada
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~druzylla [89.229.61.*]
    ja mam wirtualne biuro w krakowie opłacone w http://www.krakowski-adres.pl, mam najniższy pakiet, który mi w zupełności starczy i płacę za niego 99zł. wiadomo, wszystko zależy ile czasu pochłania biuro obsługa danej firmy, ale generalnie i tak wychodzi znacznie taniej niż zatrudnienie kogoś i wyposażenie go w telefon, komputer i terminarz, by nas obsługiwał
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~pizzciato [37.209.156.*]
    Ty się spotkałeś po prostu z nadużywaniem zwrotu "wirtualne biuro", teraz taka usługa jest modna i nie dziwota, że niektórzy zwęszyli łatwy zarobek na takiej usłudze... ja nie jestem z Wrocławia, ale u nas w Krakowie jest podobnie, dlatego najlepiej korzystać z oferty sprawdzonych firm, sam od 4 miesięcy z usługi wirtualnego biura z firmy: http://www.krakowski-adres.pl i wszystko jest jak należy!
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~Rabbit Office [87.205.25.*]
    Witam,
    zapraszam do Rabbit Office! U nas wynajęcie adresu to koszt 100 zł brutto miesięcznie :)
    ul. Świdnicka 39 we Wrocławiu - rozpoznawalna lokalizacja w centrum miasta!
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~Maciek [89.68.108.*]
    Jaka fikcja. Ja place za to wirtualne biuro 45 zl http://www.biurowirtualnewarszawa.pl/
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~Chmielna2 [79.188.238.*]
    Polecam biuro www.chmielna2.pl , jest "wirtualne" tylko z nazwy, ponieważ mogę z niego fizycznie korzystać przez kilka godzin w miesiącu. Taka oferta obowiązuje już przy najtańszym pakiecie - za 39 zł , a i lokalizacja świetna ... Polecam www.chmielna2.pl
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~jarek [79.188.238.*]
    Ja korzystam z usług biura www.chmielna2.pl. Biuro jak sama nazwa wskazuje, znajduje sie przy ul. Chmielnej 2 , więc jeśli chodzi o lokalizację jest świetna. Same biuro wygląda bardzo fajnie, obsluga miła i profesjonalna, a cena przy tym bardzo niska, bo ja płacę 49 zł miesięcznie i w tym moge także korzytsac fizycznie z biura przez 3 godzny w miesiącu. Jedyne co mi się nie podoba to wejście.... trochę obdrapane ...ale z tego co wiem ma zostac w najbliższym czasie wyremontowane.
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~Zdenek [83.27.58.*]
    A czemu to miałaby być fikcja? Popyt na takie rzeczy jest bo jak sie orientowałem ostatnuo z samym Krakowie firm oferujący h takie usługi działa cała masa. Oczywiście róznią się i ceną i usługami jakie oferują, juz sie zorientowałem że trzeba dokładnie dopytać co w cenie jest żeby czegoś nie przeoczyć. Ja wybrąłem na chwilę obecną www.creative-coworking.pl bo ofertę mieli dość ciekawą i interesujące mnie usługi dodatkowe a same biura przyjemne i wiele udogodnień
  • Re: Czy tanie wirtualne biura to fikcja? Autor: ~piotr [91.90.59.*]
    Dlaczego fikcja? Masz normalna umowę z normalna zarejestrowaną firmą z numerem NIP i REGON a że usługi są tanie to tylko korzystać:) Masz np. OfficeZone, w którym masz ceny niższe niż to co piszesz.