Prawda skupuje PZU. jednak nie od korporacji ani funduszy lecz od drobnych wystraszonych inwestorów . wstrzymajcie się ze sprzedażą , lub dajcie zlecenia po 2zł.
Osobiście proponuje wstrzymac sie ze sprzedaża, widać że jak nie ma chętnych do sprzedaży to kupujący ustawiają sie wyżej-spójrzcie teraz ile chętnych stoi na kupnie.....kwestia kilku dni i mijamy 2 zł spokojnie i wchodzimy na wyższe poziomy. Trochę cierpliwosci.pozdrawiam
Duzo sprzedali tych opcji, już niektórym rozkladają spłaty , może to wpłynie nawyniki banku. To samo na Banku Handlowym, też nawciskal opcji a sam spadl do historycznych minimów
Nie przypuszczałem iż powstanie dziś taka panika . Prosiłem nie sprzedawać i żądaliście konkretów ( awanturnik) . Czy ja namawiałem do kupna lub sprzedaży ?
Są ludzie złośliwi , ja do nich nie należę , są informacje nieoficjalne i też nie można ich czasami przedstawić... Jeżeli ktoś żąda info potwierdzonych to niech ogląda TV lub czyta prasę , oczywiście będzie to trochę późno lecz już pewne.
Granica spadku jutro 1,80 przy spokojnym zachowaniu DROBNYCH inwestorów.
Dobranoc
Te spadki to najniższa kara dla millenium za opcje walutowe to oni byli najbardziej aktywni we wciskaniu ich polskim firmom niech zbankruje to padło. Przez takie banki jak to g...... polskie firmy mają problemy i uczciwe wypracowały zysk muszą oddawać takim cwaniakom jak m. Zaznaczam nie korzystałem z opcji . Współczuje akcjonariuszom tego padła.
co z tego ze nawciskali opcji jak firmy nie maja z czego płacić, to samo bedzie dotyczyc kredytobiorców z poziomu 2,10-2,40 za franka. zostaną im wirtualne raty i mieszkania które bedą szły za połowę wartości..... kiedys chciałem to kupić po 2,10 a tu wygląda na to ze bedzie jeszcze spory zjazd.... na razie obserwacja ale nie jest dobrze afera z opcjami nikomu nie jest potrzebna
no proszę ,jak zmieniły się wpisy na forum ,teraz wszyscy panikują , a jeszcze niedawno ci sami ludzie wypisywali o bajecznych perspektywach nie słuchając na głosy rozsądku , w tym roku znów będe kupował akcje i odsprzedam z zyskiem- bajecznym - w czasie następnej hossy
spadki się zakończą , potem zbieranie połączone z upierdliwą stabilizacja na niskich obrotach- WARTO ZAPAMIĘTAĆ NAGONKE MEDIALNĄ I BZDURY ANALITYCZE, PRZYDA SIĘ NIEKTÓRYM W PRZYSZŁOSCI , UDANYCH INWESTYCJI INWESTOROM.