do końca tego roku to może przyjdą zainteresowani i też zobaczą potencjał w spółce.
A tym od krytyki prezesa bo coś tam sprzedał - on to jest pikuś i bardzo spoko koleś w porównaniu do prezesa cigames, tam to dopiero poleciał prezes nawijając makaron na uszy gdzie pewnie ludzie majątki potracili bo zjazd z 7pln do 2,7 po beznadziejnej premierze lotf... Ja im tam napisałem, żeby tu zajrzeli.
Mój hak jest mało istotny w porównaniu do tego gdzie może kurs wylądować w najbliższym czasie. Kupowałem na różnych poziomach i jeżeli hakiem nazywasz średnią 11 gr to spoko. Jestem na longa i celuje w poziomy 30-50 gr ze sprzedażą.
Zobacz na wskaźniki, popatrz na rosnące przychody z q na q, ten Q4 co jest dać powinien potężnego kopa. Mają kilka gier w drodze z GK która też się rozwija. Poprzedni Q3 ich gra była w top sellers inch.io i trochę promocji też robili. Podpisują kolejne umowy, a w sumie nie wiem jeszcze jak może wpłynąć na wycenę wprowadzenie jednej że spółek GK na new connect gdzie mają pakiet wiekszosciowy, jak zassie dobrze to wartość księgowa ngg może skoczyć znacząco.
Janie w zeszłym roku czy na początku tego pisałeś, że nieźle na pompie pod szacowane zarobiłeś a teraz, że z torbami ktoś pójdzie? Gdzieś niedawno też pisałeś, że tu wrzuciłeś trochę grosza znowu więc nie kumam o co tobie teraz kaman. Towarzystwo mamy mieszane tutaj, z ciga trochę nas tu też jeszcze siedzi i panie Plecak więc o Tymińskim to się nie ma co tu rozpisywać ani porównywać prezesów do siebie lub spółek. A co do tego co tu może być - też liczę na to, że raport najbliższy pokaże plusy, Q4 po tym potwierdzeniu że zrobią akcję na święta i to pewnie większą niż ta teraz na halloween, powinien ładnie poprawić sytuację w kasie, która nie jest taka zła z tego co liczby pamiętam (tym bardziej, że akcja promocyjna skończyła się w środę jak mnie pamięć nie myli, a gry nadal wiszą w top sellers switcha , mało tego kolejność też mówi sama za siebie, darmówki darmówkami ale skoro pierwsza gra wisi tak długo a parę następnych poznikało tzn, że się ciągle sprzedaje)
Pomyliłeś mnie z kimś innym Jan to dość popularny nick Dzisiaj pierwszy raz wszedłem na to forum I jestem tu z ciekawości ponieważ na forum innej spólki ktoś zachwalał tą spółkę jako walor z ogromnym potencjałem Pozdrawiam
Prawdę mówiąc dziś rano spread był 5% I z tego co widziałem jak ktoś oddał w lewo 15k akcji to zaraz wskoczyło na prawo jako pierwsza oferta. Więc mikro kółeczka widać jeszcze ludzie robią.