• AllTime Peak Autor: ~dejmiedudki [163.116.189.*]
    Poprzedni wpis natchnął mnie do przedstawienia porcji danych, które są ogólnie dostępne, więc nikt zarzucić nie może mi kłamstwa:

BEE Simulator - All Time Peak 80 osób, średnio in game 3,1 osoby, ostatnie 24h - 7 osób
    Giant Uprising - All Time Peak 47 osób, średnio in game 0,2 osoby, ostatnie 24 godziny - 0 osób
    Everdream Valley - All time Peak 703 osób, średnio in game 20,5 osób, ostatnie 23h - 44 osoby

Zostawie tylko czyste dane, bez komentarza czy analizy. Każdy kto zastanawia się, jak gry sobie radzą, co zmienią dodatki, albo odpalenie tego na jakiejkolwiek innej konsoli, moze sobie sam dane przeanalizować i postawić swoje wnioski :)

Pozdrawiam serdecznie i życzę jedynie udanych inwestycji :)
  • Re: AllTime Peak Autor: ~Romek [37.30.22.*]
    I co to ma do rzeczy?
  • Re: AllTime Peak Autor: ~longterm [138.199.21.*]
    To oznacza że mamy do czynienia z kolejnym skoczkiem który chce okraść was z naleznego wam zysku który wynika z kondoliacji akcji.

Ten skoczek chetnie kupiłby po 60 gr żeby pare dni pozniej wywalić wam caly pakiet po 80 gr. Takie to wlasnie hieny cmentarne.

Wiem jedno. Kiedy skonczy się czas szortowi na zwrot akcji będzie tu bardzo ciekawie. Oj będzie ciekawie ...
  • Re: AllTime Peak Autor: ~Roman [37.30.28.*]
    Zgadzam się z tobą :)
  • Re: AllTime Peak Autor: ~dejmiedudki [163.116.189.*]
    XDDDXD Ze świecą szukać w polskim gejmingu spółki, która zawiodła by tyle razy co Varsav. Spokojnie, Twoje akcje są bezpieczne w Twoich rączkach i nie będe Ci ich odbierał nawet po 20 gera za sztuke xD
    Jeszcze muszę pochylić się nad poetyckim zdaniem "naleznego wam zysku który wynika z kondoliacji akcji." xDDDD Co to w ogóle znaczy ? Weź no rozwiń tą myśl ?

Ja wpadam na te forum bez mała z 5 lat. Pierwsze sianko zarobiłem na giełdzie kupując Varsav przez zapowiedzią Bee. Wpadłem nawet na PGA pogadaćz prezesiorem - stoisko było zaraz obok CD Projectu - taki fun fack jakbyś chciał wiedzieć.

Zawiodłem się milion razy, teraz traktuje to tylko wyłącznie jako mema. Od kiedy z tej spółki mam tylko i wyłącznie bekę, czuje sie wspaniale xDDD
  • Re: AllTime Peak Autor: ~Romek [37.30.28.*]
    Haha a ja się czuje wspaniale jak tacy jak ty wchodzą tutaj bezinteresownie i dają piękne bezinteresowne rady :), więcej takich ludzi:)
    Nie ma sprawy ziomeczku! Zawsze pomogę!

Ty no co z tym należnym zyskiem wynikającym z konsolidacji akcji ? O co to biega ? Nie chciałbym Ci zarzucić używania zaawansowanego słownicta i terminologii, o której nie masz pojęcia. Bo zapewne doskonale wiesz co miałeś na myśli ? O co to chodzi w tym Twoim stwierdzeniu?
    Zapytaj kolegi wyżej "ziomeczku", dziękuję ci jeszcze raz za bezinteresowne rady :) zobacz niby taka spółka beznadziejna a taki "ziomeczek" się tutaj znalazł no fajnie fajnie, pozdrawiam i życzę miłej beki czy jak to tam pisałeś, pozdrawiam
  • Re: AllTime Peak Autor: ~Komedia [94.254.162.*]
    Przepiękny wątek.
    Autor wysilil się, poświecił trochę czasu, i napisał jak krowie na rowie jakie są fakty, bez komentarzy.
    I .. rozwścieczył tym stado daunow ubranych w te akcje , porykujacych beznnyslnie jak jest super i poklepujwcych się nawzajem po daunowskich pleckach.
    Buhahaha!
  • Re: AllTime Peak Autor: ~vr [138.199.21.*]
    Brak akcji i ból doopy ? :)

Wiem ze boli ... ma boleć!
  • Re: AllTime Peak Autor: ~Komedia [94.254.162.*]
    Ladnie ryczysz , daunie. Podręcznikowo.
    Powinni twoje zdjęcie wstawic w encyklopedii pod hasłem 'ubrany zrozpaczony daun'.
    Super
    XDD
    xD
[x]
VARSAV 17,15% 0,56 2025-09-19 17:04:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać