• coś się dziś szykuje? Autor: ~ja [89.76.119.*]
    czemu tak wysoko ktoś próbuje zbierać?? 0,342?
  • Re: coś się dziś szykuje? Autor: ~Moon [193.42.98.*]
    Odbicie w końcu i jazda to the moon
  • Re: coś się dziś szykuje? Autor: ~ja [89.76.119.*]
    aż tak mało nie jest warta ta spółka, przy 40gr się zastanawiałem, bo warta między 40 a 50. Zastanawiam się czy o czymś nie wiem, czy po IFC na niektórych padł blady strach na spółki z podobną ceną. Ale to zupełnie inna spółka z zupełnie innym profilem biznesowym. Jej cena spadła kilka lat temu, bo wtopili kasę kupując trupa. No i te ich kłótnie o właściciela firmy. Natomiast sama działalność, którą się zajmuje spółka jest wciąż potrzebna na rynku. Czy jest inna firma, która jest konkurencją? Przecież ludzie w tej firmie nadal pracują, czy tak? Pytam, bo nie wiem, czy o czymś nie pomyślałem, o czymś nie wiem?
  • Re: coś się dziś szykuje? Autor: ~ja [89.76.119.*]
    ps. dla warta minimum 40-50gr
  • Re: coś się dziś szykuje? Autor: ~ali___ [213.83.133.*]
    Szukanie dna. Ciekawe czy 20gr okaże się dnem? Od kilku miesięcy można czytać po różnych forach że spółka była grana co oznacza że dużo leszcza się nałapało więc teraz mogą uwalić kurs do abstrakcyjnie niskich poziomów. Po nowym roku może być dołek
  • Re: coś się dziś szykuje? Autor: ~Paweł [77.254.157.*]
    co ty gadasz, spekulanci metodycznie uwalają kurs co 5 gr od ponad dwóch miesięcy, leszcz może sobie co najwyżej kręcić kółka w dół uśredniając coraz większą stratę, ten trend spadkowy nie ma nic wspólnego z naturalnym boczniakiem, czysta ustawka
  • Re: coś się dziś szykuje? Autor: ~ali___ [213.83.133.*]
    Może tak może nie. Pędzące stado rozgoryczonej ulicy może naprawdę wywalać z potężną stratą, wystarczy spojrzeć na niedawno odwieszony getbeck (obecnie Capitea) spadek o 80% a i tak chętnych do wywalania niżej nie brakowało
  • Re: coś wycena ? Autor: ~Leszczyk [193.42.98.*]
    Szkoda , że prezesi nie dają swoich rekomendacji i wycen spółki, która zarządzają, czy prezes może coś takiego zrobić?
  • Re: coś wycena ? Autor: ~Akcjonariusz [95.214.216.*]
    Nie nie nie gruba kara KNF dla takiego Prezesa, to by mialo wpływ na cenę akcji !!!!!!
[x]
ASMGROUP -0,40% 0,25 2026-05-05 16:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.